11.08.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Vincent
Vincent
Zebra Black
35
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Käyttöalue:

Kumisaapas, Vedenpitävät

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Päällinen:

Kumi

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

2,5 cm

Varren korkeus:

19,5 cm

Varren leveys:

36,5 cm

Merkki:

Tuotenumero:

50313-00

Vincent Zebra BlackKumisaappaat hankitaan lapselle toki käytännön syistä, mutta nämä kumisaappatpa ovatkin vielä lisäksi hyvännäköiset! Eläinkuosit ovat nyt suosittuja ja musta-valkoinen seeprakuosi sopii minkä tahansa vaatteiden kanssa yhteen.

Vincentin tarinaVincent -kenkien tarina sai alkunsa, kun Ruotsissa syntyi pieni poika nimeltä Vincent, jonka kummit halusivat ostaa hänelle lahjaksi kengät, jotka olisivat sekä käytännöllisest, että tyylikkäät. Kun he eivät haluamiaan kenkiä löytäneet, he päättivät suunnitella sellaiset itse. Edelleen nämä kaksi asiaa ovat kantavat voimat Vincentin valmistamissa kengissä - käytännöllisyyttä lapsille tyyliä unohtamatta.

MateriaaliKumisaappaat ovat nimensä mukaisesti kumia. Näistä saappaista ei vesi pääse läpi mistään kohdasta. Myös uritettu pohja on niin ikään kumia antaen hyvän pidon.

PuhdistaminenMikäli saappaisiin tulee tahroja, ne voi pyyhkiä haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella. Kuivausrumpuun niitä ei voi laittaa. Jos ne pääsevät hörppäämään vettä sisäpuolelle, ne kannattaa kuivattaa ylösalaisin huoneenlämmössä. Kumisaappaiden puhdistamisessa ei voi käyttää liuotinpohjaisia pesuaineita, ettei saappaiden pinta vaurioidu. Myös kovaa hankausta tulee vältää.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK