04.03.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Kavat
Kavat
Yxhult XC Black
62,00
(75 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Vuoratut kengät, Vedenpitävät

Kategoria:

Väri:

Violetti, Musta

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Villa

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Tarranauha

Tuotenumero:

60002-33

Kavat Yxhult Black

Kavat Yxhult -kengät ovat juuri sitä, mitä Kavatin perustaja Ragnar Karlsson ajatteli alkaessaan valmistaa kenkiä. Näitä talvikenkiä nimittäin alettiin valmistaa jo 70-luvulla ja valmstetaan edelleen. Vuosikymmeniä valmistettu kenkä on muun muassa suosituin lasten talvikenkä Ruotsissa. Harvaa lastenkenkää onkaan valmistettu vuosikymmeniä. Taatusti lämpimät talvikengät, joissa hyvä pito ensiaskeleitaankin ottavalle lapselle. Tarranauha kiinnitys helpottaa kenkien pukemista.

Kavat Yxhult on iso osa Kavatin historiaaRuotsalainen Ragnar Karlsson alkoi valmistaa kenkiä omalla tuotemerkillään 70-luvulla valmitettuaan ensin kenkiä muille tuotemerkeille kolme vuosikymmentä. Ja jo tuolloin alkoi Kavat Yxhult:ien valmistaminen. Kun muut kenkätehtaat Ruotsissa sulkivat oviaan, Ragnar Karlsson puolestaan panosti silloiseen moderniin teknologiaan. Kavatilla on erityisen vahva tuoteosaaminen nimenomaan nahkakengissä.

Lämpimät ja laadukkaat nahkakegätKavat Yxhult -kengät on valmistettu nahasta, joka on sekä kestävää, että hylkii likaa. Vuori on villasekoitetta, kuten myös irrotettava pohjallinen; näin pienet jalat pysyvät taatusti lämpiminä. Kengät ovat myös vedenpitävät. Mukavuutta lisää kenkien keveys ja turvallisuutta erittäin pitävä kuminen pohja.

Hoida nahkakenkiä huolellaNahkakengät toki vaativat hieman toisenlaista huolenpitoa, kuin vaikka tekstiilikengät. Mutta sitten ne ovatkin kestävät. Nämä kengät voidaan kuitenkin puhdistaa vedellä ja miedolla saippualla. Niitä ei saa kuitenkaan kuivattaa korkeissa lämpötiloissa. Niitä ei tarvitse rasvata tai käsitellä hoitoaineilla. Siinä tapauksessa, että pintaan tulee vaurio, voi olla tarpeen käsitellä kengät kyllästeaineella vedenpitävyden säilymiseksi.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Suosituimmat mallit Kavat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK