24.02.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Vans
Vans
U Old Skool Black/Black (Canvas)
69
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Vans on kooltaan normaali 7809 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Tekstiili, Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

07428-03

Vans U Old Skool Black/Black (Canvas)Vans U Old Skool on ikoninen canvas-tennari, joka sopii sekä naisille, miehille, että lapsillekin. Todellinen Unisex-kenkä siis. Nimessä oleva "old skool" kertoo, että kenkä on suunniteltu klassisten alkuperäisten Vansin skeittikenkien pohjalta, joskin hieman muunneltuna. U Old Skool on nimittäin skeittikenkiä kevyempi malli ja sopii siten ihan mihin tahansa menoon. Näiden kenkien kehityksessä on keskitytty nimenomaan mainittuun keveyteen, mutta myös lisäksi nimeomaan siihen, että on ne on muutenkin hyvin miellyttävät jalassa ja pohjat joustavat, mikä tekee niistä erinomaiset kengät pidempäänkin kävelyyn. Ulkonäkö on klassinen ja ajaton. Nämä kengät voi siis hankkia vaikka koko perheelle.

Vansin historia lyhyestiSuuri osa ihmisistä tuntee Vansin skeittikengistään, joskin Vans on nykyään paljon muutakin. Kenkiä Vansin nimellä on valmistettu vuodesta 1966. Vuonna 1974 ne olivat jo skeittareiden suosiossa mukavuutensa ja nimeomaan erityisen hyvän pitonsa vuoksi, mikä on skeittilaudan päällä temppuillessa tietysti tärkeää. Tänä päivänä Vans valmistaa kenkiä ihan kaikkien tarpeisiin, vaikka skeittareidenkin suosiossa ne ovat edelleen. Vansin ikoninen raita kengän sivuun ilmestyi vuonna 1977 ja siinä se on näissäkin kengissä. Enää Vans ei ole vain skeittareiden merkki, vaan ihan kaikkien sukupuoleen tai ikään katsomatta. Nykyään Vans valmistaa kenkien lisäksi myös vaatteita.

Monin tavoin käytännölliset materiaalitVans U Old Skool on pääosin canvasta. Canvas on erittäin kestävää ja hyvin helppohoitoista kangasta. Yksityiskohdat kengässä ovat synteettistä materiaalia. Pohja on kumia, mikä antaa mainitun erittäin hyvän pidon, mikä lienee tärkeää muillekin, kuin vain skeittareille. Vansin kenkien kumipohja on kuitenkin myös hyvin joustava. Näin ollen pidosta huolimatta pohja ei ole missään nimessä jäykkä vaan hvyinkin ketterä käyttää. Näillä kengillä on kuitenkin paras kulkea kuivilla keleillä, koska vesi luonnollisesti menee kankaasta läpi. Kengät itsessään eivät toki sateesta pilalle mene, mutta jalat kyllä kastuvat.

U Old Skool -kenkien hoitaminen

Canvas on hyvin helppohoitoinen materiaali. Musta väri antaa toki paljon anteeksi, mutta mikäli kengät vaativat puhdistusta, ne voi pestä alhaisessa lämpötilassa ja miedolla pesuaineella. Kuivausrumpua ei voi suositella, vaan kengät kannattaa kuivattaa huoneenlämmössä, mieluiten ylösalaisin.

Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Samantyyppiset kengät
Asher White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Reed White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Quade
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK