16.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Toni Oild Antique
85
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

24170-01

Shepherd Toni Oild Antique


Lämpimät tohvelit ovat kylmien pakkaspäivien pelastajat, jotka antavat mukavasti lämpöä paleleville varpaille. Ruotsalainen tuotemerkki Shepherd on tullut erityisen tunnetuksi juuri lampaannahasta valmistamistaan tyylikkäistä tohveleista, joihin kuuluvat myös nämä trendikkäät Shepherd Toni Oild Antique -tohvelit. Brändin muhkeat tohvelit tarjoavat erinomaista käyttömukavuutta urheilullisella ulkoasulla kaikille sporttisille miehille.

Innovatiiviset, antibakteeriset tohvelit


Shepherdin ruskeanvärinen Toni Oild Antique on yksi tuotemerkin suosittuja tohvelimalleja, joka tarjoaa käyttäjälleen brändille ominaisen klassisen kuosin ylellisestä lampaannahasta valmistettuna. Tohvelien pintamateriaali on mitä hienointa mokkaa ja tossujen sisäosaa puolestaan peittää pehmeä ja lämmin lampaanvilla. Nämä tohvelit ovat antibakteeriset, sillä lampaanvilla on materiaali, joka puhdistaa itse itsensä. Tämän ansiosta jalat pysyvät näissä tohveleissa aina raikkaan tuntuisina.

Käyttömukavuus on ykkösasia tohveleita valittaessa


Nämä tohvelit on kuin luotu kylmien pakkaspäivien lämmittäjiksi, kun ulkona pyryttää ja kodin lattia alkaa tuntua hieman liian viileältä. Pukeudu suosikkiasuusi ja yhdistele vaatekappaleitasi Shepherdin tyylikkäisiin tohveleihin. Nauti rennon mukavasta ja pehmeästä lämmöstä kotona, mökillä, toimistossa tai vaikkapa kyläillessäsi.

Näin hoidat tohveleitasi oikein


Hoida uusia tohveleitasi asianmukaisesti ja saat niistä iloa vielä pitkäksi aikaa eteen päin. Kengät eivät vaadi osakseen erityistä hoitoa, kunhan muistat tuulettaa niitä aika ajoin. Voit puhdistaa tohvelisi puhtaiksi liasta esimerkiksi mokkaharjan avulla. Tahrojen poistamiseen voidaan käyttää myös haaleaa vettä ja puhdistusliinaa. Anna tohveleiden kuivua aina huoneenlämmössä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK