28.07.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
Sprinter Black Black
97,00
(119 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

52066-00

Johnny Bulls Sprinter Black Black


Johnny Bulls on tuotemerkki, joka valmistaa trendikkäitä jalkineita, joissa on ripaus kunnon asennetta. Tuotemerkin kengissä näkyy selkeästi vaikutteet bikerbootseista ja western-tyylisistä jalkineista, joihin on sekoitettu klassista vintagea. Johnny Bulls Sprinter Black Black -kengät ovat ulkoasultaan näyttävät ja saavat sinut erottumaan joukosta.

Menestyksen avaimena korkealaatuinen nahka


Johnny Bulls Sprinter Black Black -kengät ovat eksklusiiviset luomukset, jotka tarjoavat käyttäjälleen erinomaista käyttömukavuutta jännittävällä asenteella. Tuotemerkki käyttää raaka-aineena ainoastaan korkealaatuista nahkaa, mikä näkyy hyvin kenkien ylellisestä ulkoasusta. Näissä kengissä on kätevät joustinosat molemmissa sivuissa, mikä helpottaa pukemista, sekä tyylikäs ja muhkeasta kumista valmistettu korokepohja varustettuna upealla korolla. Tuhdista ulkoasustaan huolimatta kengät ovat erittäin kevyet, joten niillä on mukava liikkua.

Korkokengät, joissa on asennetta


Nämä tyylipuhtaat kengät sopivat käytettäväksi useimpien vaatekappaleiden kanssa ja ne antavat asuun siistiä asennetta. Käytä kenkiä trendikkäiden farkkujen kanssa tai pukeudu tyylikkään naiselliseen mekkoon, joka paljastaa kauniit kenkäsi pidentäen samalla myös sääriäsi. Olipa valintasi mikä tahansa asu, nämä kengät täydentävät upeasti asukokonaisuuttasi.

Hoida nahkaisia kenkiäsi – pidennät niiden käyttöikää


Nahkaa olevat kengät vaativat hoitoaineet, jotka on suunniteltu nahalle. Jotta kenkien nahka säilyisi pehmeänä ja kauniisti hohtavana, tulee sitä hoitaa asianmukaisesti. Puhdista kengät harjalla ja käytä niihin kenkävoidetta, joka antaa kengille kauniin kiillon. Nahkaiset kengät voidaan käsitellä ennen käyttöönottoa kyllästyssuihkeella, jolloin ne saavat pölyä ja likaa hylkivän pinnan.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Samantyyppiset kengät
0616BB-15
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rita
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kari Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Judy Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Harrow Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK