03.12.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Sköna Marie
Sköna Marie
Siena
45
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sköna Marie on kooltaan normaali 1116 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Synteettinen

Yksityiskohdat:

Tarranauha

Tuotenumero:

46043-00

Sköna Marie Siena Mustat Kengät


Etsitkö tyylikkäitä ballerinakenkiä, joissa jalat eivät väsy, ja jotka eivät purista tai hierrä lainkaan? Sellaiset löydät Sköna Marien upeasta mallistosta. Tämä ruotsalainen tuotemerkki on keskittynyt suunnittelemaan kenkiä, jotka ovat jalalle mukavia ja lisäksi hyvin istuvia, tyylikkyydestä tinkimättä. Sköna Marie Siena on ehkä juuri se malli, joiden hemmottelua jalkasi kaipaavat.

Loistavaa istuvuutta ja miellyttävää vakautta


Sköna Marie Siena -ballerinakengissä on jalkapöydän yli menevä, tarrakiinnityksellä varustettu reilu remmi, joka pitää kengät vakaasti paikallaan. Kengän iskuja vaimentava TPR-pohja on hieman viettävä, mikä vähentää pohkeen ja akillesjänteen rasitusta. Tämän ballerinakengän päällinen, vuori ja sisäpohja on valmistettu nahasta, joka on erittäin kestävää materiaalia ja muotoutuu lisäksi hyvin jalkojesi mukaiseksi. Näiden kenkien istuvuus vain paranee käytössä.

Naisellisuutta arkeen ja juhlaan


Jalkasi tulevat pitämään näistä kengistä perinteisiä ballerinakenkiä enemmän, sillä nämä ovat jalassa todella mukavat. Mustat Sköna Marie Siena -kengät sopivat yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Hillityn värinsä ansiosta ne sopivat lisäksi mainiosti yhteen lähes kaikkien mahdollisten asujesi kanssa.

Nahkakenkien hoito


Voitele Siena-kenkäsi kenkärasvalla jo uutena ja toista käsittely silloin tällöin. Näin kenkäsi tulevat kestämään vuosia ja pysymään tyylikkäinä, sillä kenkärasva lisää kenkien kykyä hylkiä likaa ja kosteutta. Vältä kuraisia ja märkiä kelejä, mutta jos ballerinakenkäsi kuitenkin kastuvat, anna niiden kuivua huoneenlämmössä, eikä koskaan lämmönlähteen päällä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK