Kengät lähetetään tänään jos tilaat 03:55:39 sisällä
Springyard
Springyard
Shoe Horn Wood
9
sis. ALV:n
Saatavilla rajoitetusti

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Merkki:

Tuotenumero:

55168-00

Kaunis puinen kenkälusikka jokapäiväiseen käyttöönSpringyardin puinen kenkälusikka helpottaa kenkien jalkaan laittamista ja säästää samalla niin kenkää kuin sukkaakin. Nahkaisen lenkin avulla kenkälusikka on helppo ripustaa naulaan tai koukkuun ja on näin ollen aina helposti saatavilla. Tämä Springyardin puinen kenkälusikka on pituudeltaan 19 senttimetriä. Kenkälusikka on kauniisti muotoiltu, joten kenkien lisäksi se on ilo myös silmälle. Puun pinta on hiottu sileäksi ja lakattu värittömällä lakalla. Näin puun oma, kauniin luonnollinen väri pääsee oikeuksiinsa.

Kengät helposti jalkaan kenkälusikan avullaKenkälusikoita on käytetty jo renesanssin ajoilta lähtien. Kenkälusikan tarkoituksena on helpottaa kenkien pukemista jalkaan. Joissakin kenkämalleissa kengän suu on tarkoituksella pienempi, jotta kenkä istuisi hyvin ja pysyisi jalassa. Etenkin näitä kenkiä jalkaan pukiessa kenkälusikan tuoman avun huomaa selvästi. Kenkälusikkaa käyttämällä jalka sujahtaa kenkään huomattavasti helpommin ja nopeammin verrattuna siihen, miten se ilman kenkälusikkaa tapahtuu. Kenkälusikka auttaa myös silloin, kun et jostain syystä pysty kumartumaan niin alas kuin normaalisti. Tällöin kenkälusikan tuomat ylimääräiset senttimetrit helpottavat kenkien laittoa jalkaasi. Lapsille kenkiä pukiessa kenkälusikka on aivan ehdoton apuväline. Säästät paljon aikaa ja vaivaa käyttäessäsi kenkälusikkaa, kun autat kenkiä lapsesi jalkaan. Kenkien kantojakaan lapsi ei silloin pääse kovin helposti astumaan lyttyyn ja kengät pysyvät näin kauemmin käyttökelpoisina ja kauniin näköisinä. Samalla kenkälusikan käytöstä tulee osa lapsen pukeutumisrutiineja.

Kenkälusikan käyttö säästää kenkää ja sukkaaKenkälusikkaa käytettäessä säästät kenkien kantaa ja samalla myös sukkiasi. Kenkälusikan ansiosta kantaosa ei altistu venymiselle ja sukkien materiaali välttyy ylimääräiseltä hankaukselta. Mikäli kengän kanta on kenkiä pukiessa astuttu lyttyyn, saattaa se myös muuttaa koko kengän asennon ja vaikuttaa näin haitallisesti myös kävelyyn, minkä lisäksi se saattaa tuoda tullessaan muun muassa jalkavaivoja, jopa selkään asti. Myös sormien kannalta kenkälusikan käyttö on järkevää, sillä miksi turhaan antaisit sormien kärsiä, kun voit välttää sen helposti kenkälusikkaa käyttämällä. Yksinkertaisuudestaan huolimatta kenkälusikka on mainio apuväline aivan jokaiseen päivään. Muista käyttää kenkälusikkaa aina kenkiä jalkoihin pukiessasi. Kenkälusikka on myös hieno lahja jokaiselle kenkien ystävälle ja niitä voi olla taloudessa useampiakin. Säästä siis kenkiäsi, sukkiasi ja sormiasi ja käytä kenkälusikkaa!

Tilaa kenkälusikka ja kenkien hoitotuotteet Footwaylta!Ruotsalainen kenkien hoitotuotteisiin ja kenkätarvikkeisiin erikoistunut tuotemerkki Springyard tarjoaa sinulle laadukkaita tuotteita helpottamaan kenkien hoitoa ja ylläpitoa. Tyylikäs puinen kenkälusikka on vain yksi loistava esimerkki tarjolla olevista, kenkien käyttöikää pidentävistä tuotteista. Springyardin tuotevalikoimasta löydät kenkien puhdistukseen sopivat tuotteet, kuten esimerkiksi puhdistusvaahdon. Kenkien hoitamisessa saat apua laadukkaista kenkävoiteista ja löydät Springyardin valikoimasta myös kenkiä suojaavat tuotteet, kuten kyllästysaineen. Tutustu nyt kenkien hoitotuotteisiin Footwaylla ja tilaa itsellesi tai lahjaksi laadukkaat kenkälusikat, kenkävoiteet ja muut kenkien huollossa tarvittavat tuotteet. Tilauksen teko on helppoa ja lähetämme tuotteet matkaan nopeasti tilauksen vastaanotettuamme.

Näytä Lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK