18.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Magnus Black
69
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Villa

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

24166-02

Shepherd Magnus Black


Tullessasi kotiin kylmänä talvipäivänä, on tuskin mitään ihanampaa kuin vaihtaa vankat talvikengät pehmeisiin ja lämpimiin lampaannahkatossuihin. Ruotsalainen tuotemerkki Shepherd valmistaa erilaisia mukavia jalkineita lampaannahasta. Yrityksen jalkineille on yhteistä se, että ne ovat tyylikkäitä, korkealaatuisia sekä mukavia, puhumattakaan niiden hyvästä hinta-laatusuhteesta. Hankkiessasi tohvelit tältä tuotemerkiltä saat paljon vastinetta rahallesi.

Luonnolliset lampaanvilla ja lampaannahka


Shepherd Magnus Black -tohvelin sisäosa on pehmeää ja miellyttävää lampaanvillaa ja sen päällinen puolestaan lampaannahasta valmistettua mokkaa. Tämän mukavampia ja lämpimämpiä sisätossuja on vaikea löytää. Jalkasi tulevat rakastamaan näitä ihania tohveleita, jotka on tarkoitettu sisäkäyttöön. Jalkasi eivät palele, mutta eivät kuitenkaan lämpenekään liikaa, sillä lampaannahka takaa jaloillesi aina ihanteellisen lämpötilan.

Suosikit kotikäyttöön tai töihin


Lampaanvillalla on erinomainen kyky pitää jalat lämpiminä kylmässä sekä viilentää ne kuumalla. Näissä tohveleissa jalaksi viihtyvät niin kesällä kuin talvellakin. Ne sopivat mainiosti yhteen niin yöpuvun kuin pehmoisen ja mukavan kotiasunkin kanssa. Pue kylvyn tai suihkun jälkeen yllesi lämmin aamutakki sekä nämä tohvelit ja istu rentoutumaan sohvannurkkaan. Vai tarvitsetko töissä sisäkenkiä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa hankkia kaksi paria, muuten et ehkä haluakaan lähteä töistä kotiin!

Lampaannahan hoitovinkkejä


Näistä tohveleista sinulla on iloa vielä vuosiksi eteenpäin ilman sen suurempaa hoitoa. Tuuleta tohveleita ulkona silloin tällöin, jolloin ne pysyvät raikkaina. Tarvittaessa nämä tohvelit voidaan pestä käsin haaleassa vedessä miedolla saippualiuoksella. Tohvelit voivat parhaimmin, kun ne saavat kuivua huoneenlämmössä!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK