28.02.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Krister Black
65
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Kumipohja, Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

24281-01

Sheperd Krister BlackSheperd Krister Black on mukava ja lämmin miesten tohveli. Mukavannäköiset tohvelit, jotka ovat esimerkiksi kätevät talvella, jos lattiat ovat kylmät.

Kengänvalmistaja SheperdSheperd on ruotsalainen valmistaja, jonka kaikki tuotanto on Euroopassa. Se valmistaa kenkiä, tohveleita, asusteita ja sisustustekstiileitä lampaannahasta ja villasta.

MateriaaleistaNämä tohvelit ovat aitoa mokkanahkaa. Koristesaumat ovat tekstiiliä. Ulkopohja on EVA-kumia, joka antaa pitoa liukkaamillakin lattioilla.

Hoito-ohjeetKoska tohvelit ovat aitoa lampaan nahkaa, niiden pesemistä tulee välttää niin pitkään kuin se on mahdollista. Kun ne täytyy pestä, ne voi pestä pesukoneessa korkeintaan 30 asteessa, ja silloinkin nimenomaan villaohjelmalla ja villalle tarkoitetulla pesuaineella. Ensisijaisempi vaihtoehto on pestä ne käsin haaleassa vedessä ja niin ikään villalle tarkoitetulla miedolla pesuaineella. Tohveleiden tulee antaa kuivua huoneenlämmössä, kuivausrumpuun niitä ei saa laittaa. Parhaiten ne säilyttävät muotonsa kuivuessaan, kun laitat niihin paperimytyt sisälle. Kun ne ovat kokonaan kuivat, niitä voi hellästi harjata pehmeällä harjalla, jotta nukkapinta palaa mahdollisimman alkuperäiseen muotoonsa.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK