23.09.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Iris
39,00
(45 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Villa

Sisäpuolen materiaali:

Villa

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

18512-00

Shepherd IrisRuotsalainen Shepherd tunnetaan ihastuttavista, lampaanvillasta valmistetuista tohveleistaan ja kengistään. Shepherd on todella tarkka jokaisesta tuotteidensa valmistamiseen liittyvästä vaiheesta ja käy lävitse jopa kymmenen eri käsittelyä saadakseen villasta mahdollisimman kestävää ja pehmoisaa materiaalia. Shepherd Iris on tohveli, joka valmistetaan kaikkein pehmeimmästä villasta. Iris tuntuu uskomattoman lämpimältä jalassa tarjoten jaloillesi täydellisen, loputtoman ihanalta tuntuvan käyttömukavuuden. Shepherd Iris sopii erinomaisesti käytettäväksi läpi vuoden, sillä lampaanvillan uskomattomien luontaisten ominaisuuksien ansiosta se ilmastoi tehokkaasti jalkoja imien kosteutta itseensä ja estäen samalla tehokkaasti jalkojen hikoilemisen.

Tohveleiden sisus ihanaa lampaanvillaaShepherd Iris pitää sisällään kestävyytensä ja pehmeytensä lisäksi myös lukuisia muita hyviä ominaisuuksia. Tästä esimerkkinä lampaanvillan yhtä aikaa sekä ihanasti lämmittävä että hyvin ilmastoiva ominaisuus. Toisekseen villan antibakteeriset ominaisuudet estävät hikoilemisen sekä epämiellyttävät hajut, sillä villalla on luontainen kyky tuoksua jatkuvasti miellyttävällä tavalla vain ja ainoastaan itseltään – aidolta villalta. Lisäksi villa kuljettaa kosteutta pois ihon pinnalta, minkä ansiosta jalkasi eivät ole näissä tohveleissa koskaan liian kuumat eivätkä myöskään liian hikiset, vaan aina sopivan lämpöiset. Tohveleissa on kestävät, vahvat kumiset pohjat. Shepherd Iris on ihastuttavalla istuvuudella ja lämmittävällä olemuksella varustettu tohveli, johon tulet helposti ihastumaan ikihyviksi.

Tyylikkäänä ja mukavana kodin lämmössäMikäpä olisikaan enää sen ihanampaa, kuin kääriytyä viilenevänä syysiltana lämpimään vilttiin ja pukata paljaisiin jalkoihin aidosta lampaanvillasta valmistetut tohvelit? Jos tähän yhdistelmään lisätään vielä pehmoinen pyjama tai yöpaita sekä vaikkapa hyvä kirja tai elokuva, ulkona pauhuavat viimat saavat vastapainokseen ihanan, lämpöisän koti-illan. Sytyttäisitkö vielä lisäksi kynttilänkin? Shepherd Iris sopii jokaiseen kotona elettävään hetkeen, niin tavallisena arkena kuin myös joka kerta kutsuessasi vieraita luoksesi illalliselle tai juhliessasi perheesi kanssa. Ylipäätään aina, kun mukavuus on iltojesi ohjelmassa ehdottoman ensisijaista. Upean ilmeen ansiosta tämä tohveli on helppo yhdistää jokaiseen asuusi. Tyylikäs design saa sinut pitämään tästä lämpimästä tohvelista yhä enemmän ja ihana pohjallinen tarjoaa loputonta mukavuutta jaloillesi, joten jaksat varmasti astella näissä tohveleissa vaikka aamusta iltaan.

Helppohoitoista lämpöä ja mukavuuttaShepherd Iris on tohveli, joka valmistetaan Shepherdille ominaisesti ainoastaan kaikkein parhaimmista materiaaleista. Niiden korkea laatu lyö laudalta kaikki tähän asti kokemasi tohvelit. Saat pidettyä tohvelisi tyylikkäinä ja kestävinä sekä hyvin lämmittävinä hoitaessasi niitä oikealla tavalla. Shepherd Iris on kuitenkin kaiken kaikkiaan helppohoitoinen tohveli. Mikäli Shepherd Iris tohveleihisi ilmestyy tahroja tai likaa, saat poistettua ne helposti ja kätevästi hangaten niitä varovasti miedolla saippuan ja veden sekoituksella. Tämän jälkeen kuivaa tohvelisi kuivassa huoneenlämmössä. Älä koskaan sijoita niitä kuivumaan lämmönlähteiden lähelle, kuten patterin päälle. Mikäli tohvelit pysyvät puhtaina, niille riittää pelkkä tuuletus, joka pitää uudet, suloisen pehmeät jalkineesi raikkaina.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK