26.05.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Sköna Marie
Sköna Marie
Shell Brown
45
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Sköna Marie on kooltaan normaali 1116 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

25218-02

Sköna Marie Shell BrownSköna Marie valmistaa kauniita kenkiä naisille. Kengissä on hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen käytettävyys. Merkiltä löydät nopeasti uudet lempikenkäsi moniin eri tilanteisiin. Sköna Marie Shell Brown on ruskeasta nahasta valmistettu remmisandaali. Se sopii mainiosti kesäisin ulkokäyttöön ja talvisin vaikkapa kotona tepasteluun tai toimistoon työkengäksi.

Mukavuutta laatusandaaleista koko pitkäksi päiväksiJoskus on vaikea löytää kenkiä, jotka sekä näyttävät hyviltä että tuntuvat mukavilta jalassa. Sköna Marie on ratkaissut tämän ongelman kehittämällä Shell Brown –remmisandaalin. Se kiristetään jalkaan kolmen soljellisen remmin avulla. Päällinen on aitoa, tummanruskeaa nahkaa, joka tuntuu mukavan pehmeältä jalassa. Pohjan muotoilu on täydellinen jalkaan. Näitä kenkiä pitää mielellään jalassa vaikka koko päivän!

Kotiin tai töihin – ehkä molempiin?Sisätiloissa työskentelevät ihmiset etsivät usein hyviä työkenkiä, joiden tulisi olla kevyet, kestävät ja ennen kaikkea hyvät jalassa. Sköna Marie Shell Brown –sandaalit sopivat erinomaisesti juuri tätä tarkoitusta varten! Sandaalien tummanruskea väri on neutraali ja sopii monien eriväristen työasujen pariksi. Avoimen varvasosan ansiosta jalka saa hengittää hyvin pitkänkin työpäivän ajan. Vaihtoehtoisesti Shell Brown –remmikengät sopivat hyvin myös kotikäyttöön.

Miten pidän huolta kengistäni?Koska Sköna Marie Shell Brown –kenkien materiaalina on nahka, kannattaa ne suojata ennen varsinaista käyttöönottoa. Nahalle on olemassa useita sitä suojaavia ja hoitavia tuotteita, joihin sinun kannattaa ehdottomasti tutustua.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK