24.02.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Springyard
Springyard
Quick Shine Rubber
5
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Merkki:

Tuotenumero:

55165-00

Suojaa ja kiiltoa kumisaappaille!Kaipaavatko kumisaappaasi tai kalossisi kiiltoa? Springyardin Quick Shine Rubber -kiillotussieni tekee saappaistasi ja kalosseistasi aivan uuden veroiset. Puhdista saappaasi huolellisesti ja anna niiden kuivua. Käsittele sen jälkeen saappaat kiillotussienellä. Sienessä oleva mehiläisvaha tekee luonnollisia taikojaan antamalla saappaille kauniin kiillon, suojaten samalla niiden kumipintaa kuivumiselta ja sen aiheuttamilta halkeamilta. Käytä tuotetta säännöllisesti, ja näin saat pidennettyä saappaiden ja kalossien käyttöikää.

Kumisaappaatkin tarvitsevat hoitoaKumisaappaat ovat hyvin monikäyttöiset. Monet käyttävät niitä työjalkineina esimerkiksi hevostallissa, puutarhassa ja peltotöissä. Metsässä liikuttaessa kumisaappaat ovat käytännölliset ja sadesäällä aivan ehdottomat, niin maalla kuin kaupungissakin. Saappaiden kanssa kulkiessa kuraltakaan ei voi oikein välttyä ja usein saappaat ovat muutenkin aikamoisen rasituksen kohteena. Puutarhatöissä kengät likaantuvat helposti ja samalla ne altistuvat auringonpaisteelle. Tästä syystä on erityisen tärkeää, että myös kumisaappaat saavat tarvitsemaansa hoitoa. Pese saappaat aina niiden käytön jälkeen. Välillä pesuksi riittää pelkkä vesi, toisinaan mieto saippuavesi on tarpeen. Käytä silloin apuna pehmeää sientä, jotta kumiseen pintaan ei tulisi naarmuja. Ota mahdolliset pohjalliset pois ennen pesua ja anna saappaiden kuivua pesun jälkeen huoneenlämmössä. Kun saappaat ovat kuivat, käsittele ne Springyard Quick Shine Rubber -kiillotussienellä. Kiillotussienen mehiläisvaha antaa suojaavan, kiiltävän pinnan kumisaappaillesi.


Kumisaappaiden ja kalossien säilytys ja hoitoKumisaappaiden ja kalossien säännöllinen puhdistus ja kiillotus Quick Shine Rubber -kiillotussienellä auttavat saappaita pysymään kauniin näköisinä. Yhtä tärkeää kuin puhdistus ja kiillotus on myös saappaiden säilytysolosuhteet. Kumisia saappaita ja kalosseja tulisi säilyttää huoneenlämmössä, sillä auringon UV-säteille altistuminen ja liian lämmin säilytystila haurastuttavat kumia ajan kanssa. Saappaat useimmiten myös kostuvat käytössä sisäpuolelta, joko sään johdosta tai käytön aikana tapahtuvan hikoilun johdosta. Tämä on normaalia, sillä kumi ei ole hengittävä materiaali. Tästä syystä kumisaappaiden sisäpuoli on syytä silloin tällöin pestä miedolla pesuainevedellä ja pehmeällä sienellä. Poista mahdolliset pohjalliset ennen pesua ja anna saappaiden kuivua hyvin huoneenlämmössä pesun jälkeen. Kuivauksen loppuvaiheessa voit laittaa saappaisiin sanomalehtipaperia, joka imee lopunkin kosteuden.

Tilaa Springyard Quick Shine Rubber -kiillotussieni Footwaylta!Ruotsalainen Brunngård AB on lanseerannut kenkien hoitotuotteisiin erikoistuneen tuotemerkin, Springyardin. Tuotemerkin valikoimaan kuuluvat laadukkaat kenkien huollossa ja ylläpidossa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Springyard on luokitellut tuotteensa neljään eri tuoteryhmään käyttötarkoituksen perusteella. Ensimmäiseen ryhmään kuuluvat kenkien puhdistukseen tarkoitetut tuotteet, toisesta ryhmästä löytyvät kenkiä hoitavat tuotteet, kuten kumisaappaita ja kalosseja hoitava ja kiillottava Quick Shine Rubber -kiillotussieni. Kolmanteen ryhmään kuuluvat kenkiä suojaavat tuotteet ja neljännestä löytyy kenkien sisustaa raikastavat tuotteet. Huolla kenkiäsi Springyardin yksinkertaisen ohjeen mukaan: puhdista, hoida, suojaa, raikasta. Tilaa kumisaappaillesi Quick Shine Rubber -kiillotussieni nyt Footwaylta, ja toimitamme sen sinulle mahdollisimman pian, jotta pääsisit nopeasti ihastelemaan kiiltäviksi muuttuneita saappaitasi!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK