22.01.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Icebug
Icebug
Overshoe Black
29
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Icebug on kooltaan normaali 2530 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Kumi

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

24209-00

Icebug Overshoe BlackIcebug perustettiin Ruotsissa vuonna 2001 tavoitteenaan kehittää ja valmistaa markkinoille laadukkaita urheilukenkiä erinomaisella pidolla. Tässä onnistuttiinkin upealla tavalla ja kenkämerkki tunnetaan tätä nykyä aivan kaikkialla ympäri maailman upeilla teknisillä ominaisuuksilla varustetuista, laadukkaista mestariteoksistaan. Icebugin kengät saivat alkunsa, kun yritys kyllästyi toden teolla siihen, kuinka ihmisten tuli välttää tiettyjä ulkoiluaktiviteetteja haastavilla keleillä liukastumisen pelon johdosta. Tätä nykyä Icebug tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita jalkineita, jotka antavat nastoillaan optimaalisen pidon kaikille liukkaille alustoille. Kenkien nastat voivat kuitenkin usein aiheuttaa lattiaan naarmuja kävellessäsi kengillä sisätiloissa. Icebug Overshoe Black auttaa tähän ongelmaan ollen mainio, helposti kengän päälle vedettävä suojus, joka sopii Icebugin nastakenkiin ja suojaa lattiapintoja erinomaisesti. Icebug Overshoe Black on helppo vetäistä Icebug kengän päälle tuomaan kengällesi kaivatun lisäpohjan.

Lattioita nastakengiltä säästävä suojusIcebug Overshoe Black suojus on ainutlaatuinen lisävaruste nastoilla varustettuihin Icebug kenkiisi. Icebug Overshoe Black on ainoastaan suojus, jota ei juurikaan suositella käytettäväksi ulkona, vaan ennen kaikkea suojaamaan lattioita kenkiesi nastoilta. Suojus valmistetaan lattioita tehokkaasti naarmuilta suojaavasta, kestävästä kumista. Icebug Overshoe Black suojukset ovat helposti mukaan otettavat, sijoititpa ne sitten takin taskuun, reppuun tai laukkuun. Icebug Overshoe on kerta kaikkiaan järkevä tapa varautua tapahtumarikkaaseen päivään, jonka ohjelmaan voi yllättäen tulla vaikkapa kauppa- tai ravintolakäynti, joiden lattiat saattavat vahingoittua Icebug kenkiesi nastojen johdosta. Icebug Overshoe suojuksien helpon puettavuuden ansiosta hoidat kuitenkin tämän mahdollisesti eteesi ilmaantuvan seikan pois päiväjärjestyksestä nopeasti ja huomaamattomasti. Icebug Overshoe on erittäin edullinen, lattiapintoja tehokkaalla tavalla säästävä investointi, joka todella kannattaa.

Ympärivuotiseen suojaamiseenIcebug Overshoe Black on lähes huomaamaton ja erittäin käytännöllinen suojus nastakengillesi. Mustan värinsä ansiosta se ei eroa liian huomattavalla tavalla Icebug kengästäsi. Helpon puettavuuden ansiosta hoidat suojusten pukemisen kenkiisi nopeasti ja huomaamattomasti. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että Icebug Overshoe Black suojuksissa on hyvin tasainen ulkopohja. Tästä johtuen Icebug Overshoe Black saattaa olla liukas käyttäessäsi sitä kostealla lattialla, mikä saattaa olla ongelmallista talviaikaan kengistä kantautuvan lumen sulaessa lattialle. Kunhan katsastat ympärillesi, etteivät lattiat ole liukkaat, voit käyttää Icebug Overshoe Black suojuksia nastakenkiesi päällä huoletta vuodenajasta ja lattian materiaalista riippumatta.

Kenkäsuojus, joka on helppo huuhtaista puhtaaksiIcebug Overshoe Black suojukset valmistetaan erityisen kestävästä, vahvasta kumista, joka ei tarvitse kummempaa hoitamista osakseen. Suojuksen pohja saattaa kuitenkin likaantua aivan samalla tavalla kuin tavallisessa kengässäkin. Tämä ei muodostu ongelmaksi, sillä suojus on todella helppo huuhtaista juoksevan veden alla puhtaaksi käytön jälkeen. Mikäli käytät Icebug Overshoe Black suojuksiasi esimerkiksi ulkona tai liian usein, niiden pohjat voivat muuttua kuluneemmiksi ja liukkaammiksi. Kannattaa noudattaa suojusten käytön alusta lähtien sitä sääntöä, että käytät Icebug Overshoe Black suojuksiasi ainoastaan suojataksesi lattioita nastakengiltäsi.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK