Louise on meidän henkilöstöpäälikkö ja hän rakstaa asiakkaita, liilaa ja yksinketaisuutta. Louise on myös terävä ostosehdoissa.

Heippa Louise!

 

Voitko kertoa hieman avoimesta kaupasta?

-Tottahan toki. Lain mukainen palautusoikeus on 14 päivää, mutta haluamme pistää paremmaksi. Tarjoamme sinulle 180 päivän vaihto- sekä palautusoikeuden. Jos palautat tuotteet 180 päivän kuluessa ostopäivästä alkuperäispakkauksessa ja alkuperäisessä kunnossa, hyvitämme ostosumman mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta. Kun kokeilet meiltä tilaamiasi kenkiä on tärkeää että teet sen sisätiloissa, etkä käytä niitä ulkona ennen kuin olet tehnyt päätöksen että pidät ne.Voit palauttaa tuotteet maksutta toimituksen yhteydessä saamasi palautustarran avulla. Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen

me@footway.fi.

 

Kävi köpelösti ja haluan reklamoida, miten toimin?

Noudatamme kuluttajaviranomaisen suosituksia. Jos vastaanottamassasi tuotteessa on jokin vika, sinulla on oikeus tehdä siitä reklamaatio. Huomioi kuitenkin että kuluttajasuojalain mukainen reklamaatio-oikeus on enintään 2 vuotta. Lähetä tuote takaisin käyttämällä toimituksessa mukana tullutta palautusetikettiä. Ilmoita tuotteen vika, niin vaihdamme sen uuteen tuotteeseen tai hyvitämme sinulle ostosumman. Jos sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia meille osoitteeseen me@footway.fi tai soittamalla numeroon 0800 100 500. Jos palautusetikettisi on hävinnyt, lähetämme sinulle sähköpostitse uuden palautusetiketin.Noudatamme Suomen kuluttajasuojalakia, www.kuluttajavirasto.fi. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset ostoehdot, jotta sinä asiakkaana tuntisit olosi turvalliseksi ja kokisit verkkokaupastamme ostamisen helpoksi ja hauskaksi.

Miltä teidän kampanja ehdot näyttää?

Tarjouksia, kampanjoita tai alennettuja hintoja ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin (mukaanlukien alennuskoodit ja arvokoodit), jos kampanjan tai koodin yhteydessä ei siitä erikseen mainita.

Haluan poistaa tilini. Auta minua!

Jos et enää halua tilata uutiskirjettämme tai vastaanottaa tarjouksia sähköpostiisi voit klikata linkkiä, joka löytyy jokaisesta uutiskirjeestä.

 

Olen alle 18 vuotias!

Jotta voisit tehdä ostoksia verkkokaupassamme, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tai sinulla tulee olla huoltajan suostumus.

Mitä henkilötiedoilleni tapahtuu?

Rekisterinpitäjä Footway OY noudattaa henkilötietolain laatimia sääntöjä ja näistä asioista vastaa Footwayn toimitusjohtaja Daniel Mühlbach.

www.footway.fi-verkkokauppa rekisteröi ainoastaan käyttäjän itse ilmoittamat tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnus). Asiakkaan ilmoittamat tiedot rekisteröidään rekisteripitäjän käyttäjätunnusta vaativaan järjestelmään. Järjestelmään pääsevät ainoastaan oikeutetut henkilöt.

Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen, markkinointitarkoituksiin ja muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan kirjallista suostumusta

Rekisteröidyllä on täysi oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tiedot, sekä kieltää rekisterinpitäjää käyttämään tietoja muihin tarkoituksiin.


Yhteystiedot:

Footway.fi

Osoite: Etelä Esplanadi24, 00130 Helsinki

Puh: 0800 100 500

S-posti: me@footway.fi

www.footway.fi

Myyntiyhtiöt

Footway.fi toimii ja omistaa Footway Group AB, joka on rekisteröity Ruotsin Bolagsverket, yrityksen tunnusnumerolla 556818-4047, Box 1292, 164 29 Kista, Ruotsi.


30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK