26.01.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Bagheera
Bagheera
Omega III Black/Cerise
39,00
(49 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Bagheera on kooltaan normaali 4180 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Kävelykengät

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

24900-04

Bagheera Omega III Black/Cerise


Bagheera on ehkäpä kilpailijoitaan hieman harvemmin tunnettu merkki, mutta tämä urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita valmistava yritys on kuitenkin kulkenut jo 35 vuoden pituisen taipaleen. Bagheera sai alkunsa Avestassa, Ruotsissa, josta sen pääkonttori löytyy yhä edelleen. Tänä päivänä merkki on tunnettu korkealaatuisista, mukavista sekä monikäyttöisistä vaatteista ja kengistä.

Sulavaa muotoilua, fiksuja materiaaleja ja eläimellistä menoa


Jos nimi ”Bagheera!” kuulostaa tutulta jostain muusta yhteydestä, olet varmasti lukenut Viidakkokirjan! Musta pantteri on oiva mielikuva kuvailemaan myös näitä kenkiä: tyylikkäät, mustat linjat sekä onnistuneen sulava muotoilu ovat Bagheeran ehdottomia vahvuuksia. Kumipohjan ansiosta näiden kävelykenkien pito on erinomainen monella eri alustalla ja synteettinen päällikangas suojaa säältä antaen jalan kuitenkin samalla hengittää.

Kävelykengät moneen makuun


Musta väri tekee näistä kävelykengistä monelle mieleiset, sillä ne on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Lenkkipolulla tällä ei ehkä ole niin väliä, mutta nämä kengät sopivatkin myös kaupungille! Pinkin pohjan ansiosta kengät eivät kuitenkaan ole tylsät tai tavalliset ja väri piristää mieltäsi niin sateisena syysiltana kuin aurinkoisena kesäpäivänäkin.

Vinkkejä uusien Bagheera-kenkiesi hoitoon


Bagheera Omega III Black/Cerise on kenkämalli, johot tulet ihastumaan helposti. Oikein hoidettuina nämä kengät pysyvät luottokumppaneinasi vielä pitkään. Sinun ei myöskään tarvi olla huolissasi, mikäli ne pääsevät kastumaan; voit irrottaa EVA-pohjan ja näin nopeuttaa kenkiesi kuivumista. Muista antaa kenkien kuivua huoneenlämmössä. Irtolian voit harjata pois pehmeällä, kuivalla harjalla ja kiinni pinttyneemmän lian saat puolestaan irti kostuttamalla harjan mietoon saippualiuokseen.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Suosituimmat mallit Bagheera
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Galena White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK