14.04.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
Mid Zip Back Black/Silver
165
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

4,5 cm

Varren korkeus:

26 cm

Varren leveys:

37 cm

Yksityiskohdat:

Solki

Tuotenumero:

49756-00

Johnny Bulls Mid Zip Back Black/Silver
Johnny Bulls on ainutlaatuinen, moottoripyöristä ja amerikkalaisesta kulttuurista vaikutteensa saanut kenkämerkki, joka levittää pitkällä ammattitaidolla ympärilleen laadukkaita, rouhealla rokkiasenteella varustettuja jalkineita. Tämä on täydellinen kenkämerkki niille, jotka rakastavat rokkaavaa muotia, mutta vaativat myös kengiltään korkeaa laatua! Johnny Bulls Mid Zip Back Black/Silver -saappaat sopivat nekin kunnon asenteella varustettuun tyyliin. Tämä korkeavartinen saapas on myös järkevä valinta, sillä se ei poistu muodista!


Parasta pitoa ja persoonallista mukavuutta
Johnny Bull Mid Zip Back -saappaat on valmistettu vahvasta mustasta nahasta. Nahka muotoutuu jalkasi mukaiseksi ja tämä tekee saappaista persoonalliset ja erityisen mukavat jo lyhyen käytön jälkeen. Kenkien kuminen pohja on vankkaa tekoa ja sen kuviointi antaa parhaan mahdollisimman pidon liukkaassakin maastossa, joten näissä saappaissa askellat tyylillä varmasti!


Jokaiselle sopivat saappaat
Johnny Bulls Mid Zip Back on sopiva saapas juuri sinulle, joka etsit nahkasaappaita korkealla varrella – ja ennen kaikkea kunnon asenteella! Nämä saappaat tuovat tyyliisi ja asuihisi samaan aikaan sekä räväkkyyttä että ajatonta tyylikkyyttä ja tulevat oikein hoidettuina kulkemaan kanssasi vielä pitkään!


Hoito-ohjeet saappaillesiParas tapa aloittaa Johnny Bulls Mid Zip Back -saappaiden käyttö on kyllästää nahka hoitotuotteella ennen saappaiden käyttöönottoa. Tällä tavalla saappaat saavat likaa ja vettä hylkivän pinnan, joka kestää myös aikaa ja kulutusta. Ajan myötä voit myös halutessasi harjata saappaat ja voidella ne nahalle sopivalla nahkarasvalla.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Samantyyppiset kengät
Acela
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Cleo 11
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK