14.04.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Icebug
Icebug
METRO-L Classic BUGrip® Coffee
179
sis. ALV:n
Saatavilla rajoitetusti

Asiakastiedot

Icebug on kooltaan normaali 2530 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Tekstiili

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Vetoketju

Tuotenumero:

52883-00

Icebug METRO-L Classic BUGrip CoffeeÄlä anna syys- ja talvikelien pilata kävelylenkkejä. Icebugin laadukkaat kahvinväriset METRO-L Classic BUGrip Coffee -ulkoilukengät on tehty pohjoismaalaisiin oloihin. Kenkien tukeva ja kestävä pohja antaa pitoa ja nahkapinta suojaa kylmältä. Tyylikäs muotoilu tekee kengistä monikäyttöiset. Loska, lumi ja kosteat kelit eivät ole enää liikkumisen esteinä!

Liukkailla pitävä pohja ja vettä hylkivä nahkaRuotsissa perustettu Icebug tuntee pohjoismaalaisen ilmaston. Näiden Icebug METRO-L Classic BUGrip Coffee -kenkien pintamateriaali on laadukasta nahkaa, joka suojaa kosteudelta ja lialta. Tukeva kumipohja pitää uriensa avulla liukkaallakin pinnalla. Urat myös suojaavat pohjaa halkeamiselta. Korkea nilkkaosa tukee nilkkaa vaativassakin maastossa. Sivun vetoketju sekä kannan lenkki helpottavat kenkien pukemista ja riisumista.

Nauti luonnosta ja kaupungista liukkailla keleilläNämä ihanat, kahvinväriset METRO-L Classic BUGrip -kengät ovat paitsi kestävät, myös tyylikkäät. Ne sopivat niin metsälenkille kuin kaupungillekin. Neutraali ruskea väri sopii hyvin yhteen eri väristen ulkoiluvaatteiden kanssa. Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta nämä kengät eivät näytä liian muhkeilta tai ole liian näkyvästi pelkästään ulkoilukengät. Niitä voi siis käyttää myös muidenkin, kuin ulkoiluvaatteiden kanssa. Näissä kengissä voit lähteä vaikka kaupungille liukkaana päivänä – pysyen tyylikkäänä.

Pidä hyvää huolta nahkakengistäsiNahka on kestävä materiaali, mutta vain, jos sitä huoltaa säännöllisesti. Ennen käyttöönottoa kengät kannattaa suojata nahalle tarkoitetuilla tuotteilla, esimerkiksi kyllästyssuihkeella. Esikäsittely auttaa suojamaan pintaa lialta ja kosteudelta. Mahdolliset tahrat voi pyyhkiä kostealla liinalla. Nahalle tarkoitettuja suojatuotteita kannattaa lisätä kengän pintaan säännöllisin väliajoin.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK