24.01.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Bagheera
Bagheera
Metro Black/Cerise
40,00
(50 €)
sis. ALV:n

Asiakastiedot

Bagheera on kooltaan normaali 4180 asiakkaan mielestä

Pieni

Normaalia

Iso

Tuotekuvaus

Merkki:

Osasto:

Käyttöalue:

Kävelykengät

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja

Yksityiskohdat:

Kengännauhat

Tuotenumero:

49883-01

Bagheera Metro Black/CeriseBagheera on ruotsalainen urheiluvaate- ja jalkinevalmistaja, joka aloitti toimintansa 1980-luvun alkupuolella eteläisessä Ruotsissa, Avestassa. Yritys valmistaa tuotteita niin aikuisille kuin lapsillekin sekä erilaisten urheilulajien harrastajille. Bagheeran valikoimiin kuuluvat muun muassa hiihto- ja suunnistusvaatteet sekä urheiluasusteet. Kenkävalikoimasta löytyvät tuotteet niin juoksuun, kävelyyn kuin vaellukseenkin sopien.

Hengittävät ja miellyttävät lenkkikengätBagheera Metro -lenkkikengissä on mukava tehdä pitkiäkin kävely- tai sauvakävelylenkkejä. Kengissä käytetty synteettinen materiaali hengittää hyvin, minkä ansiosta kengät ovat miellyttävät jalassa. Näiden vapaa-ajan kenkien päävärinä on musta ja tekstiiliosissa esiin pääsee hieno, harmaa tiikerikuviointi. Nauhojen väri on musta ja kenkien sisävuoraus on vaaleanpunainen. Vaaleanpunaista löytyy kivana yksityiskohtana myös kenkien valkoisista kumipohjista ja väri piristää juuri sopivasti päävärejä mustaa ja harmaata.

Aina, kun haluat jaloillesi mukavuuttaNäiden vapaa-ajan kenkien miellyttävä ulkonäkö tekee niistä myös kaupunkien kaduille mainiosti sopivat jalkineet. Kävellessäsi paljon kaupungilla, valitse jalkoihisi Bagheera Metro -kengät. Näytät hyvältä ja jalkasi kiittävät. Kaupunkilomalla nämä mukavat kengät ovat ehdottomat. Jaksat kävellä nähtävyydeltä toiselle, eikä pitkät metroasemien tunnelitkaan tunnu enää pitkiltä. Kesällä voit käyttää kaupungissa näiden lenkkareiden kanssa vaikkapa sporttista mekkoa tai kapealahkeisia farkkuja ja t-paitaa.

Puhdistusohjeet Bagheera-kengillesiMikäli Bagheera-kenkiisi tulee likaa, puhdista ne mahdollisimman pian. Irtopöly ja -lika kannattaa harjata pois pehmeällä harjalla ja tahrojen poistoon voit käyttää miedolla pesuainevedellä kostutettua liinaa. Pinttyneeseen likaan sopii paremmin synteettisille materiaaleille suunniteltu tekstiilishampoo. Muista tuulettaa kenkiäsi säännöllisesti ja mikäli ne kastuvat, anna kenkien kuivua huoneenlämmössä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Suosituimmat mallit Bagheera
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Galena White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK