15.08.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Meleen Twist Sandal Black/Smoke
29
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Tuoteryhmä:

Väri:

Musta

Päällinen:

Kumi, Synteettinen

Ulkopohja:

Kumipohja, Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

54521-00

CrocsCrocsit ovat vakiinnuttaneet paikkansa tässä isossa kenkien ja sandaalien maailmassa. Kenkä on täyttä joustavaa muovia, joka mukautuu hienosti jalkasi muotoon ja antaa jalalle myös tilaa hengittää. Crocsien oma merkki, josta aidon kengän tunnistaa, on krokotiili. Merkki on yleensä kiinnitetty kengän sivuun, mutta esimerkiksi sandaaleissa merkkiä ei ole. Crocs on yrittänyt saada kenkänsä rakenteen patentoitua, jotta kukaan muu ei voi sitä käyttää.

Jalkojen mukavuusKuka olisikaan arvannut Crocsien tullessa markkinoille, että niiden suosio kestäisi näin pitkään? Salaisuus onkin ihana ilmavuus ja pehmeys kengällä astuessa. Crocseissa on sisäpohjassa pienen pieniä hierontanystyjä, jotka hierovat samalla jalkaasi kun kävelet, ja kengät pysyvät paremmin jalassa. Pehmeä crocs-lite-vaahto, josta kengät on valmistettu, antaa kengälle sille ominaisen pehmeyden, keveyden ja esimerkiksi hajun eston.

Black/smokeCrocs sandaali on tumman puhuva, mutta hyvin siro sandaali. Meleen Twist on unelmasandaali kuumiin kesäpäiviin, työkengiksi tai vaikka vain sisäkengiksi. Tämä sandaali on suunnattu naisille, jonka vuoksi siitä on tehty siro ja yksityiskohdilla on leikitelty ja tehty sandaalista ja yksinkertainen ja kaunis.

Kengän huoltoCrocseja voi käydä suuremman lian tarttuessa suihkuttamassa suihkussa tai altaassa juoksevan veden alla. Voit myös käyttää kosteaa liinaa tai sientä puhdistukseen.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30389 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK