05.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Malte Asphalt
69
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Nahkapohja

Merkki:

Tuotenumero:

06945-03

Shepherd Malte AsphaltHeräät kylmään ja huurteiseen talviaamuun unisen raukeana lämpimän peiton alla. Kavahdat ajatustakin kylmällä lattialla kävelystä kunnes muistat, että olet asetellut Shepherd Malte Asphalt -tohvelisi sänkysi viereen odottamaan! Sujauttamalla jalkasi näihin lampaanvillasta ja -nahasta tehtyihin tohveleihin pysyvät jalkasi lämpiminä koko aamun. Ja koko leppoisan sunnuntaipäivän!

Lampaanvilla on täydellinen sisus tohveleihin!Shepherd of Sweden taitaa laadukkaiden tohveleiden teon! Valmistaja on alusta asti halunnut panostaa laatuun ja siksi myös Shepherd Malte Asphalt -tohvelit on valmistettu aidosta lampaanvillasta. Antibakteerinen villa on materiaalina erinomainen, sillä se eristää lämpöä ja hengittää, jolloin jalat pysyvät sekä lämpiminä että raikkaina. Ei ole siis vaikea ymmärtää, miksi villa on ollut suosittu materiaali jo vuosituhansien ajan. Näiden upeiden tohveleiden päällinen on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta lampaannahasta.

Rentoon oleiluun kotona ympäri vuodenRennon kotityylin saat yhdistämällä Shepherd Malte Asphalt –tohvelisi yöasuun tai pehmeään oloasuun. Tohvelit ovat erinomaiset esimerkiksi laiskoihin sunnuntaipäiviin, kun päivän aktiviteetit ovat rajoittuneet sohvalla makoiluun tai ruoanlaittoon. Nämä tohvelit sopivat ympäri vuoden käytettäviksi lampaanvillan luonnostaan ilmastoivan ominaisuuden ansiosta.

Erinomaisen helppohoitoiset tohvelitLampaanvillasta valmistettuja tohveleita voi vain kehua - niin erinomaiset ne ovat. Tohvelit lämmittävät, kun ulkona on kylmä ja viilentävät, kun on lämmin. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia kenkien puhdistamisesta, sillä lampaanvillan antibakteeristen ominaisuuksien takia kengät raikastuvat aivan itsestään. Jos tohveleihin kertyy pölyä tai muuta nöyhtää, voit käyttää tarkoitukseen soveltuvaa pehmeää harjaa tohveleiden pinnan harjaamiseen.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK