03.12.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
Low Elastic Chelsea Black
91,00
(109 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Sisäpuolen materiaali:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Korko:

4,5 cm

Varren korkeus:

14 cm

Varren leveys:

28 cm

Merkki:

Tuotenumero:

49755-00

Johnny Bulls Low Elastic Chelsea BlackJohnny Bulls valmistaa bootseja ja saappaita, jotka saavat inspiraationsa villistä lännestä ja biker-kulttuurista. Näissä kengissä tyylikkyys ja rouhean uskottava asenne yhdistyvät mitä parhaimmin tarjoten kerta kaikkiaan uniikin upean jalkineen. Johnny Bulls Low Elastic Chelsea Black on bootsi, joka on kehitetty naisille. Tämä on erityisen klassinen ja ajaton bootsimalli, jonka ilmettä kohentavat kenkien sivuilta löytyvät resorit, jotka muuttavat bootsit persoonallisiksi. Lisäksi resorit helpottavat kenkien nopeaa pukemista ja riisumista. Johnny Bulls –jalkineet valmistetaan aina korkeimmanlaatuisesta nahasta, eivätkä Johnny Bulls Low Elastic Chelsea bootsit ole suinkaan poikkeus tässä suhteessa. Näissä bootseissa on 4,5 cm korkea korko sekä 14 cm korkuinen varsi. Nämä ovat erittäin toiminnalliset kengät, jotka loihtivat sinulle useita eri ilmeitä ja tyylejä helposti ja vaivattomasti.

Johnny Bulls täyttää laatukriteerit monipuolisestiKaikki Johnny Bulls –kenkämerkin laadukkaat tuotokset valmistetaan nahasta. Kenkiin käytettävä nahka on vieläpä erittäin kestävää ja näyttää erinomaisen hyvältä, minkä ansiosta Johnny Bulls kengät palvelevat pitkään ja uskollisesti tehden käyttäjänsä tyytyväiseksi kerta toisensa jälkeen. Johnny Bulls Low Elastic Chelsea ei ole suinkaan poikkeus, vaan valmistuu samalla tavalla laadukkaimmasta ja kestävimmästä nahasta. Lisäksi liimaamisen sijasta kengän pohja kiinniommellaan, mikä pidentää kengän kestävyyttä sekä parantaa istuvuutta entisestään. Kuminen pohja tarjoaa hyvän pidon ja tarjoaa jalalle pehmeää mukavuutta. Jalkoja lämmittää sisäpuolen mukava nahkavuori, joka lisää myös kengän mukavuutta ja mahdollistaa sen käyttämisen aamusta iltaan ilman, että jalkasi väsyvät lainkaan.

Näissä kengissä voit valita päällesi sinulle mieluisimman asunJohnny Bulls Low Elastic Chelsea bootsit valitessasi voit valita päällesi joka päivä minkä tahansa asun tai tyylin sen mukaan, mikä sinua sattuu milloinkin miellyttämään. Tyylikkyys on aina taattu ja omaleimaisen persoonallinen tyylisi tulee korostumaan mitä parhaimmin. Tämä on bootsimalli, joka on siis uskomattoman käytännöllinen ja jonka avulla asuvalinnoistasi tulee entistä helpompia. Yhdistitpä nämä bootsit sitten tyylikkään, kauniin mekon kanssa tai lempifarkkuihisi, asusi saa aina osakseen uskomattoman tyylikästä asennetta ja rentoa kosketusta. Näissä bootseissa on lyhyempi varsi kuin useissa muissa Johnny Bulls kengissä, minkä ansiosta ne sopivat mainiosti yhteen myös väljempien housumallien kanssa.

Hyvin hoidettuna nahkakenkä kestää loputtomastiNahka on elävää ja muotoutuvaa materiaalia, joka mukautuu jalkasi muotojen ja liikeiden mukaiseksi tarjoten juuri sinulle parhaimman istuvuuden. Nahkaiset kengät näyttävät todella hyviltä, mutta jotta ne pysyisivät tyylikkäinä, niitä suositellaan hoidettavan silloin tällöin nahalle sopivin hoitotuottein. Nahalle on kehitetty useita sopivia hoitotuotteita, joiden ansiosta niiden käyttöikä pitenee ja tyylikkyys jatkuu vielä pitkään. Puhdistaminen, rasvaaminen ja suojaaminen ei voisi olla enää helpompaa näillä nykypäivään sopiviksi kehitellyillä tuotteilla. Voit myös suojata kenkäsi lialta ja sateelta suihkuttamalla niihin kyllästyssuihketta, joka edesauttaa kenkiä säilyttämään muotonsa ja tyylikkyytensä vuodesta toiseen. Noudata aina kenkienhoitotuotteen pakkauksesta löytyviä käyttöohjeita.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!
Samantyyppiset kengät

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK