19.01.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Lena Asphalt
59
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Mokka

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

24164-00

Shepherd Lena Asphalt


Shepherd on ruotsalainen lampaannahasta ja –villasta kodintuotteita valmistava yritys. Korkealaatuiset materiaalit ja kaunis muotoilu tekevät myös näistä jalkineista kestosuosikkisi – Lena-tossut pitävät varpaasi lämpiminä niin arjen aamutoimia tehdessäsi kuin kesäiltoina mökilläkin.

Arjen luksusta fiksuista materiaaleista


Jalkojen upottaminen pehmeään, lämpimään lampaanvillaan sängystä noustessa on sitä pientä arjen luksusta, mikä auttaa nousemaan aikaisin aamulla hyvillä mielin. Lampaannahka ja -villa ovat monipuolisia materiaaleja, jotka hengittävyytensä ansiosta eivät hiosta ja sopivat näin myös lämpimämpiin säihin, kuten esimerkiksi mökille. Tossujen pohja on kumia, joka tuo pitoa niin parketille, kivilattialle kuin rantakalliollekin. Lena-tohveleiden korkeammat varret pitävät myös nilkat lämpiminä ja antavat suojan kesäyön hyttysiä vastaan.

Tee jaloillesi palvelus sijoittaen mukavuuteen


Ansaitset vain parasta, ja niin ansaitsevat jalkasikin. Kokeiltuasi tossuja ensimmäisen kerran mietit, kuinka pärjäsitkään näin pitkään ilman niitä. Tyylikkäät Lena-tohvelit tummassa Asphalt-värissä ovat erinomainen sijoitus sinuun itseesi, tai vaikkapa sille läheisellesi, jonka varpaat tuntuvat olevan aina kuin pakastetut!

Hoito-ohjeet Lena-tohveleille


Villa ja nahka ovat molemmat kestäviä ja helppohoitoisia materiaaleja, ja siksi myös täydellisiä erilaisiin ahkerassa käytössä oleviin tuotteisiin. Villa on itsepuhdistuva materiaali, jolle riittää useimmiten pelkkä tuulettaminen, joka saa tohvelit tuntumaan uusilta. Jos tossut kuitenkin likaantuvat, kädenlämpöinen vesi, mieto saippua ja pehmeä kangaspala ovat parhaimmat aseet niiden puhdistamiseen. Muista antaa tossujen kuivua rauhassa, ennen kuin otat ne taas käyttöön. Tosin näiden tossujen ihanuuteen tutustuttuaan jo pari päivää ilman niitä voi olla todellinen haaste!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK