02.03.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Springyard
Springyard
Leather Shoe Cream Neutral
5
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Ruskea, Sininen

Merkki:

Tuotenumero:

55163-01

Kenkävoide nahkakengille SpringyardiltaSpringyardin läpinäkyvä kenkävoide hoitaa sileänahkaisia kenkiäsi ja antaa niille kiiltoa. Tämä vesipohjainen voide on saatavilla kätevässä 75 millilitran putkilossa ja putkilossa on myös levitin, jonka avulla voidetta on helppo levittää kenkien pintaan. Springyard Leather Shoe Cream Neutral -kenkävoide antaa kengillesi suojaa likaa ja kosteutta vastaan. Käytä tuotetta säännöllisesti ja hoida kenkiäsi huolella, näin pidennät kenkiesi käyttöikää huomattavasti. Testaa tuotetta ennen ensimmäistä hoitokertaa käyttäen sitä katseilta piilossa olevalle nahkapinnalle.

Nahkakenkien huolellinen hoito kannattaaLaadukkaita nahkakenkiä hankkiessa on hyvä tarkistaa, että löydät kotoasi uusille kengillesi sopivat hoitotarvikkeet. Uudet nahkakengät ovat usein rahallisesti sellainen investointi, että niiden toivoisi ilahduttavan mahdollisimman pitkään. Kun sinulla on kengillesi sopivat kunnolliset kenkien hoitoon tarvittavat varusteet, on kenkiä helppo pitää hyvässä kunnossa monien vuosien ajan. Ennen ensimmäistä käyttökertaa käsittele nahkaiset kenkäsi suihkuttamalla niiden pintaan suojaavaa kyllästysainetta ja anna kenkien kuivua kunnolla. Suojauskäsittely auttaa kenkiäsi hylkimään kosteutta ja likaa. Harjaa irtolika pehmeällä harjalla pois kenkiesi pinnasta heti sen ilmaannuttua. Perusteellisempi puhdistus on myös syytä tehdä säännöllisesti. Ota silloin mahdolliset kengännauhat kengistä pois ja avaa remmit, soljet sekä vetoketjut. Puhdista kengät esimerkiksi Springyardin puhdistusvaahdolla ja anna kuivua kunnolla. Levitä kenkävoidetta pyörivin liikkein puhdistetulle ja kuivalle nahkapinnalle putkilon levittimen avulla ja anna vaikuttaa kymmenen minuutin ajan. Kiillota tämän jälkeen pehmeällä kenkäharjalla haluamaasi kiiltoon asti. Kun puhdistus- ja hoitotoimenpiteet on tehty, käsittele kenkien pinta lopuksi Springyardin kengille tarkoitetulla kyllästysaineella. Kun nahkaiset kenkäsi eivät ole käytössä, muista sujauttaa kenkiisi lepolestit. Näin menetellen kengät pysyvät muodossaan ja nahka sileänä.

Laadukas kenkävoide pitää kenkäsi hyvässä kunnossaNahka on kenkien materiaalina sekä kestävää että kaunista. Jotta nahkan ominaisuudet pysyisivät hyvinä ja sen pinta säilyisi tyylikkään näköisenä, pitää nahkaa hoitaa. Jos nahka pääsee liikaa kuivumaan, se altistuu helposti naarmuille ja murtumille. Tästä syystä kenkävoidetta tulee käyttää säännöllisesti, jolloin myös kenkäsi kiittävät! Springyardin läpinäkyvän kenkävoiteen avulla kenkiesi nahka pysyy kiiltävänä ja kauniina pitkään. Voide kosteuttaa nahkaa ja suojaa sitä lialta ja kosteudelta yhdessä Springyardin kyllästysaineen kanssa. Näin menetellen nahan ominaisuudet kenkien pintamateriaalina korostuvat ja kengistäsi on sinulle iloa vuodesta toiseen!

Tilaa Springyard kenkävoide Footwaylta!Etsitkö kenkien lisäksi laadukkaita kenkien hoitotuotteita? Meiltä löydät ruotsalaisen Springyardin kenkien hoito- ja ylläpitotuotteet, jotka Springyard on jaotellut neljään eri kategoriaan. Ensimmäisen ryhmän tuotteet soveltuvat kenkien puhdistukseen. Toisen ryhmän tuotteet hoitavat kenkiä ja tästä ryhmästä löydät kenkävoiteet. Kolmannen ryhmän tuotteet suojaavat kenkiäsi, kuten kenkien kyllästykseen tarkoitettu ympäristöystävällinen suojasuihke, jota voit käyttää myös sisätiloissa. Neljännen tuoteryhmän tuotteet raikastavat kenkien sisäpintoja. Kaikissa tuotteissa tuoteryhmä on merkitty numerolla, joten näet helposti tuotteista, missä järjestyksessä niitä tulee käyttää. Valitse nyt Footwayn valikoimasta laadukas Springyard Leather Shoe Cream Neutral –kenkävoide ja muut kenkien hoitotuotteet muutamalla klikkauksella. Toimitamme tuotteet sinulle mahdollisimman pian!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK