02.03.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Springyard
Springyard
Leather Shoe Cream Black
5
sis. ALV:n
Saatavilla rajoitetusti

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Merkki:

Tuotenumero:

55163-00

Laadukas musta kenkävoide SpringyardiltaSpringyardin musta, vesipohjainen Leather Shoe Cream -kenkävoide on sileälle nahalle tarkoitettu hoitotuote, joka puhdistaa ja hoitaa nahkaa antaen sille kiiltoa. Tuotteen musta väri raikastaa mustien nahkakenkien pintaa ja kengät näyttävät käsittelyn jälkeen aivan kuin uusilta. Putkilon sisältö on 75 millilitraa ja putkilossa on kätevä levitin, jolla voidetta on helppo levittää kengän pintaan.

Kenkävoiteen merkitys nahkakengälleKenkävoide on tärkeä osa kenkien hoitoa. Kuten iho, myös nahka tarvitsee kosteutta pysyäkseen sileänä ja kauniin näköisenä. Kenkävoide kosteuttaa nahkaa antaen sille kiiltoa. Mikäli nahka pääsee kuivumaan, siihen tulee helposti naarmuja ja murtumia. Käytä kenkävoidetta säännöllisesti ja puhdista kengät huolellisesti ennen kenkävoiteen levittämistä. Poista myös kengissä mahdollisesti olevat nauhat ja avaa soljet ja vetoketjut ennen hoitotoimenpiteitä, jotta pääset puhdistamaan kengät kokonaisuudessaan ja levittämään voidetta tasaisesti jokaiseen kohtaan. Levitä Springyard kenkävoidetta putkilossa olevan levittimen avulla pyörivin liikkein tasaisesti kaikkialle kengän nahkaisiin pintaosiin. Anna voiteen vaikuttaa ja imeytyä noin kymmenen minuutin ajan. Harjaa tämän jälkeen kenkien pinta kauttaaltaan pehmeällä kenkäharjalla aina haluamaasi kiiltävyyteen asti. Viimeistele kenkiesi huoltotoimenpiteet suihkuttamalla kenkien pintaan suoja-ainetta, esimerkiksi Springyardin ympäristöystävällistä kyllästysainetta, jota voit käyttää myös sisätiloissa.

Nahkakengät kiittävät hoitajaansaNahkaisten kenkien käyttöikää voi huomattavasti pidentää oikealla hoidolla. Ennen kenkien ensimmäistä käyttökertaa kengät tulee käsitellä kyllästysaineella. Tällä tavoin kengät hylkivät paremmin kosteutta ja likaa sekä niiden puhdistus on helpompaa. Säännöllisesti puhdistamalla lika ei pääse pinttymään ja kenkien pinta näyttää puhtaalta ja kauniilta. Puhdistuksen jälkeen käytä aina hoitavaa kenkävoidetta, joko väritöntä tai värillistä, sen mukaan, kuinka kuluneesta nahasta on kyse. Springyardin musta kenkävoide suojaa nahkaa ja samalla piristää nahan mustaa väriä. Kun kengät on hyvin puhdistetut ja kenkävoiteella suojatut, viimeistellään kenkien huoltotoimenpiteet suihkuttamalla suoja-ainetta nahkaosiin. Nahkaisia kenkiä säilytettäessä on hyvä laittaa kenkiin lepolestit, jotta kenkä pysyy mallissaan. Pitkävartisissa saappaissa on hyvä olla vaikkapa rullatut sanomalehdet varsia tukemassa. Mikäli kengät ovat olleet käyttämättöminä pitkään, kannattaa ne käsitellä kenkävoiteella ja suoja-aineella ennen niiden uudelleen käyttöönottoa. Säilytyksessä kenkien nahka voi kuivua ja nahan riittävästä kosteudesta on syytä huolehtia ennen käyttöä. Näin menetellen nahkaiset kenkäsi pysyvät kauniina ja käyttökelpoisina vuodesta toiseen.


Tilaa Springyardin musta kenkävoide FootwayltaFootwayn valikoimiin kuuluvat kenkien lisäksi myös laadukkaat kenkien hoitotuotteet Springyardilta. Springyard on ruotsalainen kenkien hoitotuotteisiin erikoistunut merkki, jonka hoitotuotteet on jaettu neljään eri kategoriaan. Nämä kategoriat on numeroitu yhdestä neljään ja numerojärjestys tarkoittaa myös tuotteiden käyttöjärjestystä. Näin tuotteiden käyttö on tehty sinulle helpoksi. Valitse ensimmäisestä kategoriasta kenkien puhdistustuote, esimerkiksi puhdistusvaahto. Sitä käytät hoitotoimenpiteissä ensin. Tuotekategoriasta kaksi löydät kenkiä hoitavat tuotteet, kuten kenkävoiteet. Kolmantena käytät kolmannen ryhmän tuotteita, jotka suojaavat kenkiäsi, esimerkkinä kenkien kyllästysaine. Neljännestä ryhmästä löydät kenkien sisäpintoja raikastavat tuotteet. Tilaa laadukas, mustien kenkien Springyard kenkävoide sekä muut tuotemerkin hoitotuotteet Footwaylta jo tänään ja kenkäsi kiittävät!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK