28.07.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Shepherd
Shepherd
Klas Black
140,00
(175 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Musta

Päällinen:

Nahka

Ulkopohja:

Kumipohja

Merkki:

Tuotenumero:

24280-00

Shepherd Klas Outdoor BlackNämä Shepherd-merkkiset miesten kengät ovat täydellinen ratkaisu silloin, kun etsit jalkineita, jotka taistelevat kylmyyttä, kosteutta ja viimaa vastaan. Shepherd Klas Outdoor Black on ajattoman mallinen, miehille suunnattu talvisaapas. Se on tyylikkään yksinkertainen ja valmistettu mustasta, laadukkaasta nahasta. Kengän kaikki ominaisuudet on suunniteltu siten, että se olisi mahdollisimman toiminnallinen syys- ja talvikäyttöön.

Lampaavilla pitää jalkasi lämpimänäMiesten Shepherd Klas Outdoor Black sopii parhaimmin käytettäväksi syksyisin ja talvisin. Nämä saappaat on lisäksi vuorattu aidolla lampaanvillalla. Villavuoren ansioista jaloillasi on kengissä pehmeät ja mukavat oltavat. Villa on myös luonnostaan hengittävää ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Tämän ansiosta jalkasi eivät myöskään ylikuumene näissä kengissä. Aito nahkapinta puolestaan hylkii kosteutta ja eristää hyvin lämpöä.

Tyylikäs arkikenkä syksyiseen ja talviseen vapaa-aikaanMusta nahka tekee näistä kengistä todelliset talvikenkien klassikot. Turhia remmejä, nauhoja tai vetoketjuja ei tarvita, sillä saappaiden varsissa on joustavat osiot, joiden avulla kengät voi helposti pukea jalkaan ja vastaavasti riisua pois. Saappaat sopivat paitsi kaupunkikäyttöön, myös metsä- tai vaellusretkille syksyiseen tai talviseen maisemaan.

Pidä laatumateriaali kunnossaKoska Shepherd Klas Outdoor Black on korkealaatuinen kenkä, kannattaa siitä myös pitää huolta. Nahkakenkä kannattaa käyttöönoton yhteydestä suojata sille soveltuvalla tuotteella, jotta kosteus ja lika eivät pääsisi hajottamaan kallisarvoista materiaalia. Jos olet käyttänyt kenkiä yhtäjaksoisesti koko päivän, voit jättää ne käytön jälkeen muutamaksi tunniksi ulos tuulettumaan.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK