16.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Kids Crocband Surf/Navy
31,00
(34 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Turkoosi

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

07735-03

Crocs Kids Crocband Surf/Navy


Crocs Kids Crocband Surf/Navy on Crocsin suosittu, turkoosinvärinen lasten kenkä, jonka pohjassa on urheilulliset raidat valkoisen ja tummansinisen väreissä. Crocs-kenkiä, joihin kuuluu muoti-, vapaa-ajan- sekä työkenkiä, suunnittelee ja valmistaa yhdysvaltalainen Crocs Inc. Yrityksen tytäryhtiö Crocs Nordic OY työllistää noin 100 henkilöä ja sen pääkonttori on Tampereella.

Nerokas Croslite ja takuuvarma toimivuus


Croslite-materiaali, joka on Crocsin kehittämä ja patentoima, on erittäin miellyttävä jalalle. Tämän lisäksi se on hyvin kestävää ja kevyttä, minkä ansiosta sillä on myös useita käyttöalueita. Materiaali on vedenkestävää, joten kengät kestävät sekä rantavedessä juoksemista että vesilätäköissä hyppimistä. Ja jos kenkä sattuu putoamaan veteen, se ei uppoa pohjaan, vaan kelluu pinnalla. Miten toimivat ja monikäyttöiset jalkineet!

Lasten monikäyttöiset suosikit


Urheilullisista Crocs Kids Crocband Surf/Navy -crocseista tulee helposti lapsen suosikit. Tyylikkäät ja muodinmukaiset kengät, jotka on lisäksi erittäin helppo sujauttaa jalkaan, kun on kiire ulos leikkimään. Kunnollisen iskunvaimennuksen, kantaremmin sekä hyvän pidon ansiosta nämä kengät ovat turvalliset juoksemiseen kaikenlaisilla alustoilla. Ilmanvaihtoaukkojen ansiosta kengät ovat myös ilmavat, joten niitä voidaan käyttää myös sisäkenkinä – vaikkapa päiväkodissa tai kerhossa – jalkojen lainkaan hikoilematta.

Maailman helppohoitoisimmat kengät?


Crocs-kengät on todella helppo puhdistaa. Hiekka, pöly ja kura irtoavat niistä hetkessä juoksevan veden alla. Materiaali on erittäin nopeasti kuivuvaa, joten kengät ovat puhdistuksen jälkeen pian valmiina uusiin seikkailuihin. Kuivumista voidaan vielä nopeuttaa pyyhkimällä kenkien pintaa pyyhkeellä. Muuta hoitoa nämä kengät eivät tarvitsekaan!
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK