18.05.2021: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Kids Crocband Navy
27,00
(34 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Sininen

Päällinen:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

07735-02

Crocs Kids Crocband Navy


Retrotyyliset ja mukavat Crocs Kids Crocband Navy –sandaalit on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka haluavat leikkiä mukavasti ilman, että kengät aiheuttavat lainkaan vaivaa. Crocsit, joita joskus kutsutaan myös foppatohveleiksi ruotsalaisen jääkiekkoilija Peter ”Foppa” Forsbergin mukaan, ovat tulleet erittäin suosituiksi viime vuosina niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa. Ne sopivat hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kenkä täynnä loistavia ominaisuuksia


Crocs Kids Crocband Navy –kenkien Croslite-materiaali on erittäin kevyttä, kestävää, vedenpitävää, iskuja vaimentavaa ja miellyttävää jaloille. Se on lisäksi erittäin helppo puhdistaa ja sopii hengittävyytensä ansiosta myös hyvin sisäkäyttöön. Ulkopohjassa on hyvä pito, joten kenkä on turvallinen liukkaammallakin pinnalla. Keveytensä ansiosta ne on myös kätevä ottaa mukaan laukkuun tai reppuun. Miten runsaasti lyömättömiä ominaisuuksia – yhdessä kengässä!

Kengät aktiiviselle lapselle


Nämä klassiset crocsit on helppo sujauttaa jalkaan ja niissä on hyvä istuvuus ja hyvä tuki muotoillun pohjan ja takaremmin ansiosta. Keskellä sandaalin pohjaa on raita, joka tekee siitä urheilullisen ja virtaviivaisen näköisen jalkineen. Pohjat ovat kevyet ja väriä päästämättömät, joten nämä kengät sopivat mainiosti myös sisätohveleiksi. Tämän lisäksi kengät ovat myös vedenkestävät ja pinnalla pysyvät, joten niitä voidaan käyttää pihaleikkien lisäksi rantaleikeissäkin.

Helppohoitoiset lasten sandaalit


Crocsit eivät tarvitse osakseen sen kummempaa hoitoa ja niiden puhdistaminenkin on erittäin helppoa. Kura, pöly ja muu lika lähtee irti kengän pinnasta kätevästi huuhtelemalla. Itsepäisempiin tahroihin voi käyttää mietoa saippualiuosta. Kengät kuivuvat nopeasti huoneenlämmössä ja ovat pian jälleen valmiit käyttöön. Kuivumista voidaan nopeuttaa pyyhkeellä pyyhkimällä.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK