30.10.2020: Our home deliveries continue as usual, 1-3 working days ♡
Crocs
Crocs
Kids Classic Black
23,00
(29 €)
sis. ALV:n

Tuotekuvaus

Osasto:

Kategoria:

Väri:

Harmaa

Päällinen:

Synteettinen

Sisäpuolen materiaali:

Synteettinen

Ulkopohja:

Synteettinen

Merkki:

Tuotenumero:

07735-00

Crocs Kids Classic Black - lasten kengät


Crocs-kengät eli crocsit ovat nykyisin suosittuja Suomessa monestakin syystä. Näitä kenkiä kutsutaan joskus myös ”foppatohveleiksi”, ruotsalaisen jääkiekkoilijan Peter ”Foppa” Forsbergin mukaan, jonka yritys toi kengät Ruotsiin vuonna 2005. Nämä mustat lasten kengät sopivat yhtä hyvin niin vapaa-aikaan kuin kouluunkin. Kengät ovat mukavat, joustavat ja kevyet jalassa myös sisäkenkinä.

Croslite-materiaali antaa hyvän vaimennuksen


Crocsit ovat vedenkestävää ja miellyttävää Croslite-materiaalia. Näistä kengistä tulee helposti lapsen suosikit pehmeytensä ja vaimennuksensa ansiosta, puhumattakaan siitä, kuinka helpot ne on vetäistä jalkaan ja riisua jalasta. Kenkien ulkonäkökin ilma-aukkoineen on lasten mieleen ja ulkopohjan hyvä pito tekee nämä jalkineet turvallisiksi liukkaammallakin alustalla.

Ilmavat sisäkengät ja toimivat ulkokengät yhdessä ja samassa


Kengissä on useita ilma-aukkoja, joiden ansiosta ne ovat ilmavat, eivätkä lapsen jalat hikoile niissä sisätiloissakaan. Näin ollen ne ovat erinomaiset sisäkengiksi esimerkiksi kouluun. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta crocseja voidaan hyvin käyttää koko pitkän päivän. Jos kenkiä on käytetty ulkona, voidaan ne helposti huuhtoa puhtaiksi sisäkäyttöä varten. Vedenkestävän materiaalinsa ansiosta ne sopivat myös niin pihaleikkeihin kuin rantatohveleiksikin, sillä ne jalassa voi huoletta juosta rantaleikeissä veteen asti.

Ei erityistä hoitoa, ainoastaan helppoa mukavuutta


Crocsin sandaalit eivät tarvitse mitään erikoista hoitoa. Kengät kestävät hyvin kuraisempiakin ilmoja ja jopa lätäköissä hyppimistä. Ne voidaan yksinkertaisesti huuhdella vedellä puhtaiksi käytön jälkeen. Croslite-materiaali on erittäin kestävää ja se kuivuu nopeasti huoneenlämmössä. Kuivumista voidaan nopeuttaa pyyhkimällä crocsit kuiviksi puhtaalla kankaalla.
Näytä lisää

Auta muita jakamalla mielipiteesi

Maastasi ei ole vielä viestejä. Ole ensimmäinen!

30343 osumaa
Tämä sivusto käyttää cookies .OK