Wonders, Kengät

32 osumaa

Wonders kengät kuljettavat mukavasti ja tyylillä

Wonders kengät ovat nimensä veroiset. Saatat niitä kokeiltuasi ihmetellä, miksi et ole löytänyt niitä jo aiemmin. Ne ovat ihmeellisen mukavat ja valmistettu kestämään korkeimmatkin tyylivaatimukset.

Wonders kengät valmistetaan rakkaudella Espanjassa

Wonders nauttii siitä, että saa suunnitella ja valmistaa naisten kenkiä, jotka pysyvät menossa mukana. Nämä jalassa keveät mallistot sopivat yhteen päivittäisen elämän kanssa. Mukavat kengät eivät aina näytä hyvälle, mutta Wonder kenkien kohdalla sinun ei tarvitse tinkiä tyylistä mukavuuden sijaan. Wondersin tehtaat sijaitsevat Espanjassa, missä kenkien suunnittelijat voivat tarkkailla valmistusprosessia alusta loppuun. Näin he voivat varmistua siitä, että lopputuote vastaa heidän alkuperäisiä suunnitelmiaan. Wondersilla on jo 30 vuoden kokemus naisten jalkineiden luomisesta, ja he saavat edelleen iloa siitä, että keksivät uusia tekniikoita ja löytävät uusia materiaaleja. Kaikki tämä, jotta Wonders kengät olisivat mahdollisimman mukavat ja tyylikkäät. Mallistoon kuuluu laaja skaala vaihtoehtoja: balleriinoja, nahkasaappaita, saappaita, sandaaleja, lenkkareita jne.

Wonders kengät ovat laadukas valinta

Wonders naisten kengät ovat espanjalaista muotoilua ja käsityötä, tarjoten tyylikkään vaihtoehdon jalkaan kuin jalkaan. Wonders yhdistää tyylin ja mukavuuden ennennäkemättömällä tavalla, kunnioittaen kenkien valmistuksen perinteitä. Wonders kengillä voit kruunata asun kuin asun. Heidän tuotevalikoimansa on niin runsas, että löydät sopivat kengät niin lenkkipolulle kuin pikkujouluihinkin. Wonders saappaat ovat taatusti laadukkaat jalkineet syys- ja talvikausiksi. Kesällä voit yhdistää kauniit Wonders balleriinat tai sandaalit kesämekkosi kanssa, ja olet valmis rannalle tai kesäjuhliin. Myös Wonders korkokenkien materiaalit ja korkojen korkeus on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Kenkien materiaalina käytetty nahka muotoutuu jalan muotoihin ja on jalassa miellyttävän tuntuinen. Monissa Wonders kengissä korko ei ole kauhean korkea, joten niillä jaksaa seistä ja kävellä pidemmänkin päivän.

Wonders kenkien hoito

Wonders kengät on valmistettu huolella ja rakkaudella materiaalista riippumatta. Jotta omat jalkineesi kestäisivät mahdollisimman pitkään, on niistä hyvä pitää asianmukaisesti huolta. Nahkaiset Wonders jalkineet vaativat samaa huolenpitoa kuin nahka yleensäkin. Jos nahkakenkäsi kastuvat, pitäisi niiden antaa kuivua varjossa ja sipaista pintaan vaseliinia. Vaseliinin annetaan vaikuttaa muutama tunti, jonka jälkeen kenkä harjataan, ja matka jatkuu taas. Jos nahkaiset Wonders kenkäsi puristavat, voit pakastaa ne muovipussissa yön yli ja tämän jälkeen sovittaa niitä uudestaan jalkaasi. Patenttinahkaiset kengät taasen saat kiiltämään hieromalla niitä ensin maitoon kastetulla pumpulilla ja kuivaamalla sen jälkeen liinalla. Jos taas Wonders jalkineesi ovat mokkaa tai nupukkia, pysyvät ne aina puhtaina hieromalla niitä rätillä, joka on kostutettu ammoniakkia sisältävällä vedellä. Yksi tippa ammoniakkia riittää. Liukastumisen välttämiseksi Wonders suosittelee nahkapohjien pyyhkäisyä hiekkapaperilla ja kumisten pohjien pyyhkäisyä perunalla.

Wonders kengät netistä Footwayltä

Osta Wonders kengät ja muut ihanat jalkineet Footwayltä. Me tarjoamme sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden, senkin ilmaiseksi. Footway haluaa taata asiakkailleen mahdollisimman helpon ja edullisen tavan hankkia kenkiä. Myös hinta-laatu-suhteemme pidetään erittäin korkealla. Huomaat tämän selatessasi laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja eri merkeiltä. Tee siis huippulöytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta, ja tilaa uudet kengät vaikka koko perheelle jo tänään!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
A-2004
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

32 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK