Kengät Netistä

82 osumaa

Menestyneiden urheilijoiden käyttämät Wilson kengät

Vuosien varrella Wilson kengät ovat tulleet tutuiksi useiden menestyneiden urhelijoiden käyttäminä. Tähän päivään mennessä niistä on tullut suorastaan urheilumaailman ikonit, jotka ihastuttavat uskollisia käyttäjiään raikkaalla sporttisuudellaan ja modernin näyttävällä muotoilullaan. Wilson kengät ovat aina viimeisen päälle tyylikkäällä designilla varustetut, joten voit yhdistää ne ylpeänä sporttiseen asuusi. Kenkämallistoon kuuluu upeita urheilu- ja sisäpelikenkiä.

Wilson kengät lähes sadan vuoden ammattitaidolla

Useat tunnetut urheilijat ovat luottaneet vuosien varrella Wilson kenkien nimeen. Näitä ovat muun muassa Pete Sampras, Nick Faldo sekä Roger Federer. Wilson on urheilukenkien maailmassa suorastaan ikoni, joka on valmistanut laadukkaita urheilukenkiä jo pian sadan vuoden ajan, erityisesti erilaisiin palloilulajeihin. Wilson kengät kuuluvat ehdottomasti urheilukenkien tunnetuimpiin edustajiin. Hanki sinäkin omasi Footwayn valikoimasta!

Wilson kengät vapaa-aikaan ja urheiluun

Wilson kengät sopivat mainiosti vapaa-aikaan jokaiseen tilanteeseen, kun haluat pukeutua mahdollisimman mukaviin kenkiin, joilla voit huoletta kävellä pidemmänkin matkan. Ja on sanomattakin selvää, että ne sopivat erinomaisesti erilaisiin urheilulajeihin. Wilson kengissä hyödynnetään ja kehitetään jatkuvasti teknologisia ominaisuuksia, jotka auttavat urheilijaa saavuttamaan parempia tuloksia. Wilson kengät tuovat erinomaisten ominaisuuksien lisäksi myös ehdotonta tyylikkyyttä!

Wilson kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Wilson-valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin tilata uudet urheilukengät vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi? Wilson kengät valitessasi sinulla on jalassasi takuulla mukavat ja kevyet, laadukkaat urheilukengät. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Douglas Brown
FEW LEFT
Downs Black
FEW LEFT
Lisborn Black
FEW LEFT
Ripley Dark Brown
FEW LEFT
Newport Black
FEW LEFT
Park Orange
FEW LEFT
Merida Black
FEW LEFT
Merida Brown
FEW LEFT
Brooks Brown
FEW LEFT
Brooks Black
FEW LEFT
Santiago Blue
FEW LEFT
Prince White
FEW LEFT
Vancover Grey
FEW LEFT
Craig Brown
FEW LEFT
Fairbanks Black
FEW LEFT
Buckland Brown
FEW LEFT
Tiujana Black
FEW LEFT
Parker Brown
FEW LEFT
Nampa Brown
FEW LEFT
Doobye Dark Brown
FEW LEFT
Gela
FEW LEFT
Rush Pro CC
FEW LEFT
Seattle Blue
FEW LEFT
Tour Vision II
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

82 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK