Whyred, Kengät

24 osumaa

Whyred kengät – tyylipuhdasta muotia

Whyred on jokaisen muotitietoisen tuotemerkki, sillä brändin tyylipuhdas ja jännittävän erilainen tuotesuunnittelu on valloittanut lukuisia muodista kiinnostuneita naisia ja miehiä. Tämä ruotsalainen tuotemerkki perustettiin vuonna 1999 kolmen henkilön halusta luoda jotain uutta ja ennennäkemätöntä muodin saralla. Tuloksena oli kokoelma vaatteita, asusteita ja kenkiä, joissa yhdistyivät minimalistisuus, tyylikkyys ja puhtaat skandinaaviset linjat. Whyred on saavuttanut suuren kansainvälisen suosion muotimarkkinoilla ja on tunnettu ainutlaatuisesta tyylistään luoda tulevan hetken suuria muotihittejä. Innoituksekseen brändi kuvailee musiikin ja taiteet, mikä näkyy selkeästi tuotemerkin suunnittelemissa luomuksissa, kuten sen upeissa kengissä. Tutustu tyylipuhtaisiin Whyred kenkiin ja saat upean täydennyksen asukokonaisuuteesi.

Whyred kengät ja niiden monipuoliset sekä trendikkäät materiaalivalinnat

Hemmottele itseäsi kengillä, jotka ovat yhtä mukavat käyttää, kuin ne ovat katsellakin. Whyred tunnetaan tyylistään suunnitella muotia, joka antaa helposti vaikutelman yksinkertaisuudesta. Tosiasiassa upeiden mallien takana on lukuisia työtunteja ja innovatiivisia yksityiskohtia, jotka antavat brändin kengille sitä jotain, mitä monet muut merkit etsivät. Tuotemerkin kengissä yhdistyvät erilaiset materiaalit, kuten esimerkiksi korkealaatuinen nahka ja mokka, sekä upeat leikkaukset, jotka antavat kengille jännittävää persoonallisuutta. Tuotemerkin kenkiä löytyy useissa herkullisissa väreissä, kuten esimerkiksi trendikkään mustina ja harmaina, mutta myös pirteän punaisina, sinisinä ja okran värisinä. Suunnittelijat eivät ole myöskään unohtaneet kaksivärisiä malleja, sillä valikoimasta löytyy jännittäviä väriyhdistelmiä sinulle, joka haluat erottua joukosta. Kun näihin ominaisuuksiin lisätään vielä ripaus mieleenpainuvia yksityiskohtia, jotka antavat kengille tälle tuotemerkille ominaisen eksentrisen leiman, ovat ikimuistoiset kenkäsi valmiit.

Pukeudu persoonallisesti – valitse Whyred kengät

Skandinaavinen jalkinesuunnittelu on parhaimmillaan Whyredin suunnittelemissa naisten ja miesten kengissä, sillä kenkien tyylipuhtaat linjat ja älykkäät materiaalivalinnat sopivat erinomaisesti yhdisteltäviksi pohjoismaisen pukeutumisen kanssa. Tuotemerkin trendikkäät saapikkaat ovat edukseen muodikkaiden farkkujen ja aistikkaan paitapuseron kanssa, tai mikset sujauttaisi jalkaasi ihastuttavia korkeakorkoisia kenkiä suosikkimekkosi kanssa! Näpsäkät sandaalit sopivat kesäiseen shortsi- ja rantamekkomuotiin ja syksyn tullen voidaan siirtyä tyylikkäisiin nilkkureihin. Nilkkurit sopivat niin farkkujen kuin chinojenkin kanssa yhdisteltäviksi, sekä erilaisten neuleiden kanssa. Vai valitsetko jalkaasi asennetta omaavat Whyred sneakerit? Nauti vapaudesta toteuttaa itseäsi yhdistelemällä vaatteitasi tuotemerkin nilkkureiden, saapikkaiden, tennareiden ja kiilakorkokenkien kanssa, ja saat pukeutumiseesi uutta sähäkkyyttä vaivattomasti.

Säilytä Whyred kengät pitkään hoitamalla niitä

Uudet kengät ovat aina iloinen ja jännittävä hankinta, joiden kanssa voi kulua aikaa peilin edessä tovikin, sillä vaatteita on soviteltava ja asukokonaisuuksia rakennettava. Jotta uudet upeat Whyred kenkäsi säilyisivät mahdollisimman kauniina mahdollisimman pitkään, on niitä myös hoidettava oikein. Tähän kuuluu luonnollisesti lian ja kuran poistaminen, mutta tämän lisäksi erityisesti nahkaisia kenkiä kannattaa käsitellä nahanhoitotuotteilla, kuten esimerkiksi kenkäsuihkeilla ja vahoilla. Kenkävaha on erinomainen nahkakengän hoitamiseen, sillä vaha suojaa tehokkaasti kosteudelta ja lialta. Muistathan levittää vahan puhtaaseen kenkään puhtaalla liinalla tai sienellä pyörivin liikkein, jolloin vahaa tulee joka paikkaan.

Whyred kengät helposti ja nopeasti verkosta Footwayltä

Tutustu upeaan Whyred valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi. Mukava asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään sopivan mallin ja koon valinnassa tai muissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toimitus on maksuton, samoin myös palautus, ja jokainen tilaus tehdään 180 päivän kätevällä avokaupalla.

Sivu 1 / 1

24 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK