Violetti, Kengät

1 708 osumaa

Lilat kengät kääntävät päitä

Oletko päättänyt räväyttää ja ostaa kenkähyllyäsi täydentämään lilat kengät? Tai etsitkö liloilla yksityiskohdilla varustettuja kenkiä, jotka tuovat hieman väriä vaatekaappiisi? Me suomalaiset rakastamme tummia ja neutraaleja värejä, kuten ruskeaa ja mustaa. Ja siihen on hyvä syy – vaihtelevat sääolosuhteet voivat tuntua hankalilta esimerkiksi valkoisille kengille, jolloin tummat sävyt ovat varman tyylikkäitä valintoja. Liloja kenkiä voi olla vaikea löytää kivijalkakaupoista, sillä valikoimaa rajaa vääjäämättä rajoitettu hyllytila. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen ehkäpä maan laajimman valikoiman reippaan liloja kenkiä, sillä uskomme vakaasti, että värit kuuluvat myös kenkiin! Tutustu ja löydä omat unelmakenkäsi.

Lilat kengät pysyvät kauniina oikealla hoidolla

Kengät kuin kengät vaativat oikeanlaista huolenpitoa. Säännöllinen puhdistaminen on yllättävän helppo ottaa osaksi vaikka kuukausittaista rutiinia, ja se sekä pidentää kenkien käyttöikää että pitää ne aina siisteinä ja valmiina käyttöön. Oikeanlainen hoito riippuu pitkälti kenkien materiaalista: nahalle ja mokalle ei sovi vesi, ja puhdistamiseen tulisi aina käyttää pehmeää harjaa tai kangasta. Synteettiset materiaalit kestävät yleensä hieman voimakkaampaakin puhdistamista, tosin yleensä lika lähtee irti miedolla pesuaineella ja kostealla rätillä. Likaa ja vettä hylkivää suojasuihketta kannattaa käyttää kenkiin ennen niiden käyttöönottoa ja aina puhdistamisen jälkeen, tämä paitsi suojaa kenkiä erilaisilta sääolosuhteilta, myös vähentää puhdistamisen tarvetta.

Lilat kengät ovat rohkean ja trendikkään valinta

Lila voi tuntua neutraaleihin ja maanläheisiin väreihin tottuneelle melko hurjalta värivalinnalta, vaikka kyse olisikin vain kengistä eikä koko asusta. Lila tarjoaa kuitenkin paljon eri sävyjä, jotka ovat voimakkuuksiltaan erilaisia ja siten sopivia monenlaisiin eri tilanteisiin ja tyyleihin. Syvän tumma lila käy loistavasti mustien kenkien sijasta – ne tuovat asuun hauskan twistin, mutta ovat huomaamattoman tyylikkäät ja erinomainen valinta esimerkiksi nilkkureihin tai työkenkiin. Voimakkaan kirkkaan lila sopii esimerkiksi tennareihin, jos asuunsa haluaa tuoda raikkautta ja hauskuutta. Kesällä ne ovat oiva valinta valkoisten vaatteiden tai esimerkiksi farkkushortsien kanssa, ja syksyllä ne piristävät harmainakin päivinä. Vaaleat laventelin sävyt sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, ja ovat viileän tyylikkäät lähes asun kuin asun kanssa.

Piristä vaatekaappiasi ja tilaa lilat kengät helposti netistä Footwaylta

Ovatko etsinnässä lilat kengät, mutta sitä oikeaa paria ei ole vielä löytynyt? Olet tullut oikeaan paikkaan. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen laajan valikoiman liloja kenkiä eri sävyissä ja malleissa. Näppärän hakutyökalumme avulla rajaat tuhansien kenkien valikoimaa haluamiesi ominaisuuksien mukaan – valittavana on esimerkiksi väri, koko ja malli. Kun olet löytänyt unelmiesi kengät, tilaaminen onnistuu helposti vain muutamalla klikkauksella, ja koska pyrimme lähettämään tilauksesi matkaan mahdollisimman pikaisesti, ovat uuden kengät sinun nopeammin kuin uskotkaan! Haluamme, että asiakkaanamme olet 100% tyytyväinen ostopäätökseesi, mistä syystä tarjoamme sinulle sekä 180 päivän avokaupan että maksuttoman palautuksen. Olemme kuitenkin varmoja, että tulet löytämään uudet suosikkikenkäsi Footwaylta!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
First Navy
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 29

1708 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK