Unisa Kengät Netistä

80 osumaa

Unisa – trendikäs, mukava ja laadukas

Unisa kengät edustavat laatua, muodikkuutta ja mukavuutta. Espanjalainen Unisa on kansainvälisesti tunnettu kenkävalmistaja, jonka suurena tehtävänä on yhdistää tuotteissaan muoti, kestävyys ja käyttömukavuus. Ehkä sinäkin haluaisit hemmotella jalkojasi uusilla tyylikkäillä ja huippumukavilla kengillä?

Unisaan luotetaan ympäri maailmaa

Unisa kengät on tarkoitettu naiselle, joka haluaa jalkineidensa olevan samaan aikaan kestävät, käytännölliset ja muodikkaat. Unisa-tuotemerkki on alusta saakka pyrkinyt näiden ominaisuuksien vahvaan kolminaisuuteen, ja vuosien saatossa työ on tuottanut tulosta: korkealaatuiset raaka-aineet yhdistettynä huippumuotoiluun ja käyttömukavuuteen ovat synonyymi sanalle Unisa. Yksi merkin vahvoista tuntomerkeistä on myös asiakkaiden luottamus, sillä Unisan kenkiin kiintyneitä käyttäjiä löytyy tänä päivänä ympäri maailman. Unisa perustettiin Espanjassa 1970-luvulla. Aluksi jalkineita vietiin vain Yhdysvaltoihin, mutta pian huomattiin, että espanjalaisille laatujalkineille löytyy markkinoita myös Euroopan rajojen sisäpuolelta. Unisan joukkueeseen kuuluu nykyisin taidokkaita jalkineiden suunnittelijoita ympäri maailman, mikä takaa sen, että tuotemerkin tuotteissa näkyy aina kansainvälisyys ja ajan henki.

Unisa kengät ovat mukavat koko päivän

Unisan laboratorioissa testataan päivittäin, miten jalkineista voidaan saada mahdollisimman miellyttävät jaloille. On tärkeää, että muodikkaat kengät kestävät ja hellivät jalkoja, vaikka niitä pidettäisiin aamusta iltaan. Tällaista "monitoimijalkinetta" kehittäessään Unisa on päätynyt käyttämään kengissään niin sanottuja TPU-pohjia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Unisan kengät ovat liukkaalla kelillä pitävät, painoltaan keveät ja käytössä kestävät. Ne eivät kerää myöskään ikäviä sähköiskuja antavaa staattista sähköä. Jopa korkokengissä on tapahtunut Unisan kehittelytyön myötä kehitystä, sillä joustavat TPU-pohjat tekevät niilläkin kävelystä miellyttävämpää kuin koskaan aikaisemmin. Unisan tuoteperheestä löytyy siis kenkiä joka lähtöön. Hankitpa sitten Unisa sandaalit tai Unisa saappaat, voit aina luottaa kenkiesi muodikkuuteen ja käytännöllisyyteen.

Unisa käyttää vain parhaita materiaaleja

Jalkineissa käytettävä nahka on tärkein osa Unisan materiaaleista. Unisa on perusteellisten tutkimusten ja useiden toimintavuosiensa jälkeen päätynyt tilaamaan käyttämänsä nahat maailman parhailta toimittajilta Espanjasta ja Intiasta. Unisan testilaboratoriossa joutuvat koviin testeihin myös kaikki suunnittelijoiden luomat prototyypit. Niitä väännetään ja käännetään, kastellaan ja kuivataan, jotta nähdään niiden käyttäytyminen erilaisissa olosuhteissa. Muodikkuus ei siis saa koskaan mennä käytettävyyden edelle, eikä kestävyyttä voi unohtaa, vaikka kenkä tuntuisikin maailman mukavimmalta. Trendikkyys, kestävyys ja mukavuus siis yhdistyvät Unisan jalkineissa. Unisa kengät ovat myynnissä tyylikkäissä kenkäkaupoissa muun muassa Espanjassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Ranskassa, mutta sinun ei tarvitse välttämättä matkustaa kotikaupunkiasi kauemmas nähdäksesi Unisaa livenä, sillä kaikista kätevin tapa tilata laatukengät on tilata ne Footwayn nettikaupasta.

Unisa kengät netistä Footwayltä

Osta Unisa kengät Footwayn nettikaupasta. 180 päivän palautusoikeus takaa sen, että saat hankittua jalkoihisi juuri sopivan kokoiset ja näköiset kengät. Kotiin tilattuasi voit kaikessa rauhassa, siis vaikkapa viikkojen ajan, sovittaa kenkiä ja pyytää perheesi ja ystäväsi makutuomareiksi. Kun käytät verkkokauppaamme, Unisan laatujalkineet saapuvat ovellesi ilmaiseksi ja lähtevät ilman erillistä maksua myös palautukseen. Ostosten tekeminen käy nopeasti, edullisesti ja juuri oman mielesi mukaan, kun asioit Footwayllä.

Tadeo Bone
FEW LEFT
Nomba Baltic
FEW LEFT
Numar Lodo
FEW LEFT
NAKAN_TO_AG Moka
FEW LEFT
Yerman Bone
FEW LEFT
Tabor Black
FEW LEFT
Martus Black
FEW LEFT
Medea Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Kirova_ks Black
FEW LEFT
Nenet Black
FEW LEFT
Merle Black
FEW LEFT
Felas_ks Black
FEW LEFT
Voem Black
FEW LEFT
Oriel Black
FEW LEFT
Baceno_ks_pa Black
FEW LEFT
Obsi Black
FEW LEFT
Numar 14 Suede
FEW LEFT
Mafal Africa
FEW LEFT
FEW LEFT
Anima Black
FEW LEFT
Dinora Lodo/Bronz
FEW LEFT
Kibon_Ks Carrot
FEW LEFT
Jerez_Ks Lodo
FEW LEFT
Tapin Black
FEW LEFT
Obsi_16_Ks Tanin
FEW LEFT
Randal_Ks Black
FEW LEFT
Diana Black
FEW LEFT
Obert Black
FEW LEFT
Nazo Navy
FEW LEFT
Acor_16_Lc Lodo
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

80 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK