Kengät Netistä

52 osumaa

Katu-uskottavat Network kengät unisex-tyyliin

Network valmistaa nykypäivän katumuodille uskollisia, tyylikkäitä unisex-tennareita, jotka sopivat erinomaisesti niin cooleille tytöille kuin pojillekin. Network-tennarit tunnetaan mukavan pehmeinä kenkinä, jotka tuntuvat jalassa erityisen hyvältä: tärkeä ominaisuus mahtaville street-kengille, joita voi siis käyttää aamusta iltaan ilman, että jalat väsyvät! Myöskään muodikkuudesta ja tyylikkyydestä ei ole näissä kengissä tingitty.

Mukavuutta ja tyylikkyyttä huokuvat Network kengät

Network valmistaa pääosin valkoisia ja mustia tennareita, joiden suosio kestää, kestää ja kestää...vuodesta toiseen. Yritykselle on myös tärkeää pitää kiinni Network tennareidensa mukavuudesta ja tyylikkyydestä – molemmat ominaisuudet todella sopivat samaan kenkään uskomattoman hyvin! Jännittävät yksityiskohdat tuovat kenkiin aivan oman erityisen lisänsä, näistä esimerkkinä makeat vetoketjut. Valitse Network tennarit ja uniikki tyylisi on taattu!

Network kengät sopivat hyvin eri asuihin

Yksiväriset Network tennarit mahdollistavat helpon yhdistettävyyden muuhun vaatekaappisi sisältöön. Valitsitpa sitten mustat tai valkoiset Network kengät, ne käyvät aina yksiin asuvalintasi kanssa – miten kätevää ja aikaa säästävää sekä lisäksi tyylikästä! Suurin osa Network kengistä valmistetaan synteettisestä materiaalista ja kengät suositellaan kiillotettavan ennen käyttöä sopivalla hoitotuotteella. Tämän ansiosta kengät on huomattavasti helpompi pitää puhtaana jatkossa.

Network kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa tyylikäs, trendikäs kenkävalinta, joka yhdistyy yksivärisyydellään niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi? Useat ovat löytäneet Network kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki Network kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

UJ-003-053
MUUTAMA JÄLJELLÄ
201
ALE
Wharfdale Brown
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mitchum
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hyde Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Anglesey Suede Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Victor Brown Suede
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UM-W10-BKS-L
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UB-C015-BLK
MUUTAMA JÄLJELLÄ
205
MUUTAMA JÄLJELLÄ
202 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UM
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UR-7120-BLK
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Dove
ALE
Hide
ALE
Iva
ALE
Sivu 1 / 1

52 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK