Kengät Netistä

17 osumaa

Ihanat turkoosit kengät Footwayn valikoimasta

Paratiisisaarta ympäröivä meri, kirpsakan pakkaspäivän taivas, kauniit korukivet… Turkoosi eli sinivihreä on raikas väri, jota luonto on pullollaan. Vaikka turkoosin sävyjä on monenlaisia, tuo se monelle varmasti mieleen etenkin tropiikin lämmön. Turkoosit kengät ovatkin erinomainen tapa tuoda asuun häivähdys kesää, ja kesällä turkoosi tuo asuun kuin asuun hauskan twistin. Jos kaipaat asuusi neutraalien ja maanläheisten värien sijaan raikasta turkoosia, tule tutustumaan ehkäpä maan laajimpaan sinivihreiden kenkien valikoimaan Footwaylla. Valikoimastamme löytyvät uudet suosikkikengät niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Oikeanlainen hoito pitää turkoosit kengät kauniin värisinä

Kuten kaikki jalkineet, myös turkoosit kengät ovat kauneimmillaan, kun niistä pitää hyvää huolta. Säännöllinen puhdistaminen pitää kenkien värin kirkkaana, ja säännöllinen kenkien huoltamishetki on helppo ottaa osaksi arkirutiineja. Tarkemmat hoito-ohjeet riippuvat pitkälti kengän materiaalista, ja onkin tärkeää varmistaa, miten kenkiä tulee hoitaa, ennen kuin ne ottaa käyttöön. Esimerkiksi mokkanahka ei siedä vettä ja vaatii hieman hellempää huolenpitoa, kun taas synteettisiä materiaaleja voi usein puhdistaa hieman reippaammallakin otteella. Yhteistä kaikille materiaaleille on kuitenkin se, että oikeanlainen hoito pidentää kenkien käyttöikää, ja auttaa pitämään kengät siisteinä ja aina valmiina käyttöön. Tässä auttaa myös likaa ja vettä hylkivät suoja-aineet, joilla kengät kannattaa käsitellä ennen niitten käyttöönottoa ja aina puhdistamisen jälkeen.

Turkoosit kengät tuovat asuun piristystä

Kaipaatko kenkävalikoimaasi hieman väriä? Turkoosi on persoonallinen valinta, ja tuo takuuvarmasti piristystä asuun kuin asuun. Kesällä vaalean turkoosit tennarit sopivat erinomaisesti valkoisten ja beigen väristen vaatteiden pariksi niin miehille kuin naisillekin. Tämä takuulla tyylikäs asu käy loistavasti myös rentoihin juhlatilaisuuksiin. Iltojen pimetessä myös turkoosin sävyn saa antaa tummua, ja kauniin syvät, tummemman turkoosit sävyt ovat loistava valinta esimerkiksi nilkkureihin. Trenditietoinen lisää asuunsa sporttisuutta, ja turkoosit lenkkarit ovatkin erinomainen valinta esimerkiksi mustien farkkujen kanssa kaupungille. Näin kengät ovat paitsi mukavat, myös asusi keskipiste! Piristävän vaikutuksensa ansiosta turkoosit treenikengät ovat erittäin suosittuja, ja valikoimastamme löytyykin juuri oikeanlaista tukea antava pari niin sisä- kuin ulkotreeneihinkin, aivan jokaiselle treenaajalle.

Lisää vaatekaappiisi väriä tilaamalla turkoosit kengät Footwaylta!

Footwaylla on Pohjoismaiden laajin valikoima kenkiä: tuhansien kenkäparien valikoimassamme riittää valinnanvaraa ja sopivia kenkiä moniin eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. Valikoimastaamme löydät myös upeat turkoosit kengät. Etsintää helpottamaan olemme luoneet kätevän hakutyökalun, jonka avulla voit rajata hakutuloksia esimerkiksi värin, koon ja mallin mukana. Näin löydät unelmiesi kengät entistä helpommin! Tilaaminen on helppoa ja nopeaa, ja laitamme tilauksesi matkaan mahdollisimman pikaisesti. Uskomme, että asiakkaamme ansaitsevat erinomaisten tuotteiden lisäksi myös erinomaista asiakaspalvelua, joten tarjoamme 180 päivän avokaupan, jonka aikana voit testata uusia kenkiäsi oman kotisi rauhassa. Ja koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostopäätökseesi, tarjoamme myös helpon ja maksuttoman palautuksen. Tervetuloa tutustumaan uuteen suosikkikenkäkauppaasi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tasman Navy
Fanni Silver Combi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Zebra Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

17 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK