Kengät Netistä

320 osumaa

Under Armour – Suoja jaloillesi!

Kengät, joita käyttävät urheilijat, vuorikiipeilijät sekä toimistotyöntekijät, ovat nyt osana footwayn valikoimaa. Under Armour tunnetaan hyvästä kestävyydestä ja sulavasta, hienostuneesta ulkonäöstä. Visuaalinen estetiikka ja kestävyys eivät ole koskaan ennen sopineet yhteen näin hyvin. Käsityönä valmistettu eksoottisista ja aidoista materiaaleista, Under Armour on täydellinen jalkaasi.

Under Armourin tarina

Kevin Plank, Marylannin yliopiston jalkapallojoukkueen entinen erikoisjoukkueen kapteeni, aloitti kenkäliiketoimintaansa vuonna 1996, hänen isoäidinsä kellarista Washington DC: ssä. Sieltä hänen brändinsä nousi parrasvaloihin sen jälkeen, kun Jeff George, Oakland Raidersin pelinrakentaja nähtiin käyttävän Under Armourin tuotteita. Under Armour nousi suureen suosioon, kun Warner Brothers solmi sopimuksen heidän asuistaan kahteen elokuvaan. Kevin Plank ja hänen yrityksensä eivät ole katsoneet taakse siitä lähtien. Nyt he ovat merkittävä brändi urheilukengille, sekä muille asusteille.

Under Armour – saat sen kaiken!

Sanan oikeassa merkityksessä Under Armor on kaikille. Heidän kenkävalikoima on ennennäkemätön. Tarvitset sitten kenkiä urheiluun, kasuaaliin päivämenoon tai reissuun vuorille, heiltä löytyy kaikki. On myös harvinaista saada tyylikkyyttä ja mukavuutta samassa paketissa. Under Armour – saat sen kaiken!

Under Armour Footwaylla

Löydät Under Armourin tuotteita Footwayltä, eri muodoissa ja hintaluokissa. Miehet, naiset ja lapset ovat tervetulleita kokeilemaan heidän kenkiä. Nauti nyt supernopeasta toimituksesta kotiovellesi. Anna meille mahdollisuus, olemme varmoja, että sinun ei tarvitse etsiä enää.

Harlem Black
FEW LEFT
950 Harlem Black
FEW LEFT
Bristol Black
FEW LEFT
Rio Kaki
SALE
Creta Black
SALE
1141 Gran Via Black
FEW LEFT
1201 Bristol Black
FEW LEFT
865 We Walk Brown
FEW LEFT
FEW LEFT
Creta Sun
SALE
Guell Black
SALE
Sivu 1 / 6

320 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK