Kengät Netistä

87 osumaa

Eskimo kengät pohjoisen ilmastoon

Eskimo kengät on valmistettu niin, että ne sopivat loistavasti pohjoisen viileään ja välillä todella kylmäänkin ilmastoon. Valikoimasta löytyy niin lyhyt- kuin pitkävartisia saappaita, jotka suojaavat jalkojasi tehokkaasti pahimmassakin tuulessa ja tuiverruksessa!

Pohjoisen oloihin kehitetty tuotemerkki

Eskimo kengät on kehitetty erityisesti kylmiin olosuhteisiin, joten ne sopivat loistavasti myös Suomen ilmastoon. Kenkien tarkoitus on pitää käyttäjänsä jalat kuivina ja lämpiminä, ja ne onnistuvatkin tässä päämäärässä loistavasti. Mikä parasta, Eskimo kenkiä on saatavilla niin lyhyt- kuin pitkävartisina saapasmalleina. Kengissä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja: ne ovat vedenpitäviä, ja sopivan kitkainen ulkopohja helpottaa liukkaalla alustalla liikkumista. Eskimo kengissä on myös pyritty ottamaan käyttäjät huomioon muillakin tavoin. Eskimot ovat laadukkaat mutta silti erittäin kohtuuhintaiset. Eskimo onkin ollut käyttäjien mieleen, eikä aivan syyttä. Kengät kestävät vuodesta toiseen ja pitävät jalat lämpiminä myös kaikkein kylmimmillä ilmoilla. Näillä kengillä voit varautua niin koviin talvipakkasiin kuin sateisiin keleihin.

Eskimo kengät lyhyt- ja pitkävartisina

Eskimo kenkien valikoima on todella kattava. Tarjonnasta löytyy kenkiä niin naisille kuin miehille. Eskimo saappaat sopivat yhdistettäviksi yhtä hyvin niin toppavaatteiden kuin farkkujen tai muiden housujenkin kanssa. Saappaita löytyy monessa eri värissä ja mallissa. Pitkät saappaat voi yhdistää myös pitkään takkiin ja hameeseen, jos asukokonaisuudesta haluaa naisellisemman. Räväkämmät pukeutujat voivat hankkia saappaat värikkäinä tai printtikuvioisina. Hillitympään asuun sopivat tummat värit ja valkoinen. Yksi suosituimmista Eskimo kenkien malleista on Eskimo Star Black. Star Black kengät ovat saatavilla niin lasten kuin aikuisten malleina. Saappaat voi ostaa monessa eri värissä, joten ne ovatkin loistava valinta koko perheelle. Eskimo kengät soveltuvat hyvin Suomen talveen ja pitävät jalkasi lämpiminä kovissakin keleissä.

Kestävää kumia ja tekstiiliä

Suurin osa Eskimo kengistä on valmistettu kumista ja tekstiilistä. Kumiosa on niin kenkien päällä kuin ulkopohjassakin. Tekstiili on helppo pitää puhtaana. Sitä ei tarvitse pestä sen kummemmin. Tahrat tekstiilistä voi poistaa kuitenkin pyyhkimällä märällä rätillä. Tekstiilin kannattaa antaa vain kuivua ilmavassa paikassa - pian kenkä onkin taas käyttövalmis. Eskimo kengät olisi hyvä säilyttää joko kenkähyllyssä tai kenkälaatikossa. Kumiosaa ei tarvitse pestä mitenkään, ja se pysyykin hyvänä vuosikausia. Kumiosa tekee kengistä myös vedenpitävät. Eskimot ovat siis erittäin helppohoitoiset kengät. Ne säilyttävät muotonsa hyvin, mutta kenkiin voi silti ostaa lestin, joka pitää ne muodossaan entistä paremmin. Sisäosan vuoraus tekee kengistä lämpimät, joten ne sopivat hyvin Suomen talvisiin ja kylmiin sääoloihin.

Eskimo kengät netistä Footwayltä

Osta Eskimo kengät Footwayltä ja säästä selvää rahaa. Footway on kenkäkauppa, joka tarjoaa nopean ja ilmaisen toimituksen. Kaikilla kengillä on 180 päivän palautusoikeus, ja myös palauttaminen on ilmaista. Footwayltä tilaaminen on siis helppoa, nopeaa ja turvallista. Valikoima on laaja ja löydät sieltä kengät aivan kaikille perheenjäsenille. Tule siis tutustumaan tarjontaan ja löytämään omat suosikkisi. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!

Corin Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Corin Nude
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
412-1947
MUUTAMA JÄLJELLÄ
ES 30195
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Colby Light Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Colby Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
21549CH-880
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kawro Taupe
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Imas Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fnatte Black 06
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Scooter Fuxia 11
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

87 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK