Kengät Netistä

67 osumaa

Kun haluat olla tyylitelty, valitse Tosca Blu kengät

Tosca Blu kengät tunnetaan ennen kaikkea hämmästyttävän tyylikkäästä designistaan ja loputtomasta charmistaan. Nämä italialaisella laadulla ja tyylikkyydellä valmistetut kengät on helppo yhdistää niin arkisiin kuin juhlaviinkin asukokonaisuuksiin – aina silloin, kun haluat olla viimeisen päälle tyylitelty. Tosca Blu kenkien valikoimaan kuuluu muun muassa mukavat Tosca Blu sneakerit, sandaaleja, suloisia ballerinoja, naisellisia kiilakorkoja ja näyttäviä korkokenkiä.

Vankalla ammattitaidolla valmistetut Tosca Blu kengät

Tosca Blu aloitti uransa laukkumerkkinä, jonka jälkeen yritys alkoi valmistaa myös kenkiä sekä asusteita kuten vöitä. Tosca Blu -kenkämerkki syntyi, kun sen perustajat Giacomo Ronzoni sekä vaimonsa Raffaella Condursi saivat ensimmäisen lapsensa. Tätä ennen molemmat olivat työskennelleet valmistaen asusteita suurelle muotiyritykselle. Pitkä ammattitaito näkyy tänä päivänä upeissa Tosca Blu kengissä!

Useimpiin asuihisi sopivat Tosca Blu kengät

Tosca Blu kengät sopivat sekä juhlaan että arkeen. Tosca Blu nostaa arkisen asusi tyylikkyyttä nopeasti ja voit kävellä näissä laadukkaissa kengissä mukavasti. Juhlavan asun Tosca Blu kengät puolestaan kruunaavat entisestään tyylikkään asusi parhaita puolia korostaen. Piditpä sitten enemmän hillitystä tyylistä tai hieman erottuvammista sävyistä ja kuoseista, mallistoon kuuluu jalkineita useaan makuun.

Tosca Blu kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa tyylikäs kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi? Useat ovat löytäneet Tosca Blu kengät pysyen niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki laadukkaat Tosca Blu kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

SC-Gemma
FEW LEFT
SC-Ambra
FEW LEFT
Margot
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Rivet Sneaker
FEW LEFT
Rivet Sneaker
FEW LEFT
Chantal
FEW LEFT
FEW LEFT
Glam Black
FEW LEFT
Carine
FEW LEFT
Carine
FEW LEFT
Sneaker
FEW LEFT
FEW LEFT
000-3625786 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Espadrille
FEW LEFT
121-2441007-700
FEW LEFT
161-2385195 Cognac
FEW LEFT
Sandal
FEW LEFT
Low Sneaker
FEW LEFT
FEW LEFT
121-5619520-970
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

67 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK