Tosca Blu, Kengät

11 osumaa

Kun haluat olla tyylitelty, valitse Tosca Blu kengät

Tosca Blu kengät tunnetaan ennen kaikkea hämmästyttävän tyylikkäästä designistaan ja loputtomasta charmistaan. Nämä italialaisella laadulla ja tyylikkyydellä valmistetut kengät on helppo yhdistää niin arkisiin kuin juhlaviinkin asukokonaisuuksiin – aina silloin, kun haluat olla viimeisen päälle tyylitelty. Tosca Blu kenkien valikoimaan kuuluu muun muassa mukavat Tosca Blu sneakerit, sandaaleja, suloisia ballerinoja, naisellisia kiilakorkoja ja näyttäviä korkokenkiä.

Vankalla ammattitaidolla valmistetut Tosca Blu kengät

Tosca Blu aloitti uransa laukkumerkkinä, jonka jälkeen yritys alkoi valmistaa myös kenkiä sekä asusteita kuten vöitä. Tosca Blu -kenkämerkki syntyi, kun sen perustajat Giacomo Ronzoni sekä vaimonsa Raffaella Condursi saivat ensimmäisen lapsensa. Tätä ennen molemmat olivat työskennelleet valmistaen asusteita suurelle muotiyritykselle. Pitkä ammattitaito näkyy tänä päivänä upeissa Tosca Blu kengissä!

Useimpiin asuihisi sopivat Tosca Blu kengät

Tosca Blu kengät sopivat sekä juhlaan että arkeen. Tosca Blu nostaa arkisen asusi tyylikkyyttä nopeasti ja voit kävellä näissä laadukkaissa kengissä mukavasti. Juhlavan asun Tosca Blu kengät puolestaan kruunaavat entisestään tyylikkään asusi parhaita puolia korostaen. Piditpä sitten enemmän hillitystä tyylistä tai hieman erottuvammista sävyistä ja kuoseista, mallistoon kuuluu jalkineita useaan makuun.

Tosca Blu kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa tyylikäs kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi? Useat ovat löytäneet Tosca Blu kengät pysyen niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki laadukkaat Tosca Blu kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Margot
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Chantal
MUUTAMA JÄLJELLÄ
SC-Ambra
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Carine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Carine
MUUTAMA JÄLJELLÄ
SC-Gemma
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK