The White Brand, Kengät

14 osumaa

The White Brand – Modernin maailman suunnannäyttäjät

The White Brand on todellakin aikamme suunnannäyttäjä. Heillä on täysin omalaatuisia kenkiä, jotka ovat tyylikkäitä ja kokeellisia. Ja heidän kokeensa ovat nähtävästi onnistuneet! Heidän lähestymistapansa suunnitteluun ja valmistukseen on jotain ennennäkemätöntä. Se ei tarkoita etteikö he keskittyisi myös mukavuuteen ja kestävyyteen. The White Brand on kuin täydellinen paketti, täynnä eleganssia ja luottamusta.

The White Brandin tarina

Idea josta The White Brand sai alkunsa, oli kehittää ainutlaatuinen ja trendikäs tyylikulttuuri urbaanille yleisölle. Yritys aloitti pienenä kokoonpanona, joka myi kaikenlaisia muotituotteita. Pian heidän kysyntä nousi, laadun ja mahtavan palvelun takia. Melkein yhdessä yössä merkistä tuli luottomerkki Urban Youthille. Nyt heillä on kuuluisia yhteistyökumppaneita yli 30:ssä maassa, myyden markkinoiden siisteimpiä vaatteita!

Kenkiä nuorille, villeille ja vapaille

The White Brand on erityisesti tarkoitettu urbaanista tyylistä pitäville. Valmistajien asenne heijastuu osuvasti tuotteista. Asenne, jota me kaikki tunnustamme; nuori, villi ja vapaa! Ne eivät ole myöskään vain tietylle sukupuolelle. Voit valita mitä haluta, milloin haluat.

The White Brand Footwaylla

Tottakai voit myös löytää The White Brandin Footwaylta. Footwayn kokoelmiin The White Brandin kengät ovat huolella valikoitu, pitäen mielessä ainaisen kysynnän nousun. Nyt voit valita mieleisesi kengät ja saada ne kotiovellesi, nopeasti toimitettuna!

Sivu 1 / 1

14 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK