Ten Points, Kengät

312 osumaa

Ten Points – skandinaavista designia maailmalle

Ten Points perustettiin Norrtäljessä, Tukohlman pohjoispuolella, vuonna 1983 Antonio Gonalvesin toimesta, ja ensimmäinen mallisto esiteltiin 1985. Visiona oli luoda laatukenkiä, joiden avulla jokainen käyttäjä voisi tuoda oman tyylinsä esiin ja tuntea itsensä erityiseksi. Jo ensimmäinen mallisto oli menestys, ja designia on hiottu jokaista uutta sesonkia varten. Trendiherkkyydestä tuli pian merkin päästrategia designia varten. Viime vuosina yrityksestä on tullut yksi Pohjoismaiden suosituimmista merkeistä. Ten Points yhdistää skandinaavisen designin ja mukavuuden.

Keskiössä laatu

Aikana, jolloin kaikki tapahtuu nopeasti ja vauhti vain kiihtyy, Ten Points ottaa askeleen taaksepäin. Kaikki kengät valmistetaan ammattitaitoisesti käsin Euroopassa, suurin osa Portugalissa. Sen takia kengät tuntuvat ainutlaatuisilta ja loppuun asti suunnitelluilta. Koko prosessi aina nahan valitsemisesta ja mallien leikkaamisesta kengän kokoamiseen tehdään käsin – myös nauhoitus. Suurin osa kengistä valmistetaan kasviperäisestä, parkitusta nahasta.

Vaikka ammattitaitoa vaativa käsityö hidastaa valmistusta, ehtii Ten Points valmistaa paljon kenkiä monissa eri malleissa. Ten Points valmistaa nimittäin sekä avokkaita, sandaaleja, tennareita, saappaita ja monia muita kenkätyyppejä. Heidän kenkiä on myös saatavilla monissa eri väreissä, joten voit valita maanläheisiä värejä tai kirkkaita, asua piristäviä värejä. Suuresta valikoimasta on myös helppo löytää jotakin jokaista vuodenaikaa ja asua varten.

Norrtäljestä Ängelholmiin – ja maailmalle

Tänä päivänä Ten Pointsin pääkonttori on Ängelholmissa etelä-Ruotsissa. Muutto tapahtui, kun Olofssonin perhe nousi yrityksen johtoon. Omistuksen vaihdon yhteydessä tapahtui monia muitakin muutoksia: tuotanto siirrettiin Intiasta Eurooppaan, ja yritys panostaa volyymin sijaan laatuun.

Seuraavana vuorossa oli pyrkimys kansainvälisille markkinoille. Tänä päivänä Ten Points -kenkiä saa koko Euroopasta, sekä nettikaupoista että kaupoista 12 maassa, mutta kysyntä on suurta ja yritys on sanonut ei monille potentiaalisille markkinoille – kasvu halutaan tehdä hitaasti ja kenkien laaduntarkkailua pidetään tärkeänä.

Kasvavasta kysynnästä voidaan suurimmaksi osaksi kiittää skandinaavista, yksinkertaista muotoilua. Ten Points kiinnitti muotitalo WGSN:n huomion Micam Shoe kenkä- ja muotimessuilla Milanossa. 1 500 tuotemerkin joukosta Ten Points valittiin parhaaksi. Tictail, joka on monen suositun pop-up-liikkeen takana, valitsi Ten Pointsin 60 000 merkin joukosta liikkeeseensä New Yorkiin.

Ten Points -kengät netistä Footwaylta

Footway on koonnut yhteen yli 300 paria kenkiä Ten Pointsilta. Tyylikkäitä saappaita, trendikkäitä avokkaita, kesäisiä sandaaleja ja paljon muuta. Toivomme, että löydät uudet suosikkikenkäsi Ten Pointsin valikoimasta.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 6

312 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK