Ted Baker, Kengät

23 osumaa

Ted Baker kengät tyylitietoisen valinta

Ted Baker on tunnettu laadusta ja humoristisista yksityiskohdistaan. Ted Baker kengät lanseerattiin vuonna 2000, ja niiden suosio on sen jälkeen kasvanut räjähdysmäisesti. Kenkien suosio perustuu tyylikkyyden ja huumorin yhdistämiseen. Hauskan ei tarvitse olla mauton.

Ted Baker kansainväliseen suosioon huumorilla ja laadulla

Ted Bakerin perustaja Ray Kevin sai idean merkin perustamisesta vuonna 1987 kalastusreissullaan. Vuotta myöhemmin Ted Baker perustettiin Glasgowissa. Alkujaan Ted Baker keskittyi vain ja ainoastaan miesten vaatteisiin. Erityisen suosittuja olivat miesten t-paidat. Ted Baker on aina ollut tunnettu erityisistä tempauksistaan. Näistä tunnetuin on varmasti alkuvuosien kampanja, jossa tarjottiin pesulapalvelut jokaiselle ostetulle miesten t-paidalle. Ted Baker on laajentanut toimintaansa nopeasti, ja vuonna 2000 Ted Baker lanseerasi Ted Baker kengät. Tällä hetkellä Ted Baker on nopeiten kasvava lifestyle-merkki Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Valikoimasta löytyy nykyään muun muassa miesten ja naisten vaatteita, asusteita, hajuvesiä, kenkiä ja aurinkolaseja. Vielä tänä päivänä, 25 vuoden jälkeenkin, Ted Baker pitää kiinni alkuperäisistä arvoistaan: laatu, yksityiskohdat ja huumorintaju.

Yksityiskohdistaan tunnetut Ted Baker kengät

Ted Baker valmistaa sekä miesten että naisten kenkiä. Kenkien valmistuksessa Ted Baker on aina keskittynyt tinkimättömään laatuun, ja kaikki kengät on valmistettu yksityiskohdat tarkkaan harkiten. Ted Baker miesten kengät ovat tunnettuja yksinkertaisesta mallista ja hauskoista yksityiskohdista. Miesten kenkien klassikoita ovat mokkanahkaiset kengät. Muotoilu miesten kengissä on aina ollut hyvin klassinen, ja hauskuus kenkiin on tuotu nimenomaan värimaailman ja yksityiskohtien avulla. Ted Baker naisten kengät ovat sen sijaan tunnettuja upeista korkokengistään. Ted Baker korkokengät ovat tyylitietoisen naisen valinta. Korkokengät ovat tunnettuja upeista soljistaan ja koroistaan. Muotitietoinen nainen pystyy tunnistamaan kadulla Ted Baker korkokengän koron uniikin tyylin perusteella. Korkokengissä on saatavilla upeita monipuolisia värejä.

Hurmaavan mokkanahan huoltaminen

Ted Baker kengät valmistetaan aina laadukkaista materiaaleista. Materiaalin valinnassa on otettu huomioon kengän käyttötarkoitus. Valikoimasta löytyy nahka-, mokka- ja kangaskenkiä. Kenkien hoidossa täytyy ottaa aina huomioon kyseisen kengän materiaali. Ted Bakerin erikoisuutena ovat upeat mokkanahkaiset kengät. Mokkakenkien esikäsittely ennen käyttöönottoa on erittäin tärkeää. Mokka on materiaalina hyvin herkkä, mutta oikein hoidettuna kenkä säilyy pitkään. Kenkä tulee suojata mokalle tarkoitetulla hoitosuihkeella huolellisesti ennen käyttöönottoa. Käytönaikaiseksi hoidoksi sopii hyvin mokkakengän puhdistaminen harjalla ja puhdistuksen jälkeen käsittely hoitosuihkeella. Hoitosuihke luo mokan pinnalle suojaavan kalvon ja parantaa kengän kykyä hylkiä vettä ja likaa. Mokkakenkää ei ikinä saisi puhdistaa vedellä, ja kengän käyttöä tulisi välttää sadepäivinä.

Ted Baker kengät netistä Footwayltä

Osta Ted Baker kengät Footway:stä. Meiltä löydät laajan valikoiman arki- ja juhlakenkiä. Valikoimassamme on runsaasti sekä miesten että naisten kenkiä. Footway palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden. Ostaessasi kengät Footway:stä saat kengillesi ilmaisen ja nopean toimituksen, ja tarvittaessa myös ilmaisen palautuksen. Kaikilla meiltä ostetuilla tuotteilla on 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja edullisen hintaiset kengät. Meiltä löydät kengät perheen jokaiseen tarpeeseen.

Sivu 1 / 1

23 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK