Swedish Hasbeens, Kengät

58 osumaa

Swedish Hasbeens kengät - tyyli on vapaus

Swedish Hasbeens kengät ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja puisista pohjistaan. Kenkien materiaalina käytetty nahka on korkealuokkaista luonnonnahkaa. Hasbeens-malleja on lukuisia, mutta tyyli on aina klassinen. Kenkien materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä.

Käyttömukavuutta vuoden jokaisena päivänä

Swedish Hasbeens kenkämerkki on perustettu vuonna 2006 ja se on saavuttanut nopeasti suuren suosion. Vuonna 2009 se oli yksi Ruotsin nopeimmin kasvavista merkeistä, ja maailmalla Swedish Hasbeens kengät löytää jo kahdenkymmenen eri maan kaupoista. Valikoimaan kuuluu umpi- ja avokenkiä, sandaaleja, saappaita, nilkkureita ja saapikkaita. Runsas malli- ja värivalikoima yhdistyy uskolliseen puupohjaan, laadukkaaseen kasvisvärjättyyn nahkamateriaaliin ja hyvään lestiin. Valikoiman takana on räväkkä mimmi, Anita, kotiäitihahmo 70-luvun Ruotsista. Merkkihahmostaan huolimatta brändi tarjoaa kenkiä myös miehille, ja muutama malli löytyy myös lapsille. Puupohjan ohella merkki tarjoaa lisäksi joitakin kumipohjaisia malleja, joskin niiden valikoima on suppea. Swedish Hasbeens on tyylilleen, käyttäjilleen ja visiolleen uskollinen, kestävä ja laadukas merkki.

Swedish Hasbeens kengät raikkaissa väreissä

Swedish Hasbeens Flora on puupohjainen ja avokärkinen kenkämalli. Tämä aavistuksen nostalginen ja samalla klassinen kesäkenkä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Yhdistä vaikka kauniiseen, pitkään kesämekkoon ja olet valmiina kaupunkikierrokselle tai kesäjuhliin. Kiilakorko lisää kengän käyttömukavuutta. Koron korkeus on n. 9 cm. Kenkien materiaalina käytetty luonnonnahka muokkautuu jalkaan materiaaleista ehkä parhaiten. Nostalgista tunnelmaa tuo kenkien käyttö sukkien tai sukkahousujen kanssa. Swedish Hasbeens saappaat erottuvat suunnittelussaan persoonallisella asenteella ja syvillä väreillään. Pääpaino on lämpimissä sävyissä, tosin valikoimasta löytyy myös mustia kenkiä. Saapasvalikoima tarjoaa kenkiä lukuisiin eri käyttötarkoituksiin. Saappaita on pitkiä, puolipitkiä ja nilkkureita. Valitse mieluisimmat ja nauti käyttömukavuudesta vuoden jokaisena päivänä aina uudestaan ja uudestaan. Swedish Hasbeens kengät ovat tyylikkäät ja rennot.

Puuta ja nahkaa - voiko klassisempaa olla?

Swedish Hasbeens on valinnut kenkiensä perusmateriaaliksi puun ja nahan. Ekologiset, kestävät ja ajattomat materiaalit ovat olleet trendeinä kautta aikojen. Miksi? Nahka on kenkämateriaalina kaikkein kestävin. Se myös tuntuu jalassa miellyttävälle ja mukautuu käyttäjänsä jalan malliin. Nahkakengistäsi tulee aivan kuin osa sinua pian ensikäytön jälkeen. Nahka on myös helppohoitoinen ja hyvin tuulettuva materiaali. Kasvisperäisesti värjätty nahka on myös allergisoimaton vaihtoehto. Aito puupohja on jalkaystävällinen ja tukeva materiaali ja hyvin toteutettuna jopa ortopedinen. Puupohja on kestävä, tukeva ja klassinen. Se on aivan omaa luokkaansa! Puupohjaiset kengät erottuvat omalla tyylillään isommastakin joukosta. Säännöllinen hoito oikeilla tuotteilla, kenkien lepuutus ja liinalla pyyhkiminen tekevät kengistäsi pitkäikäiset ja rahansa arvoiset sesongista toiseen. Siksi Swedish Hasbeens kengät on valmistettu näistä klassisista materiaaleista.

Swedish Hasbeens kengät netistä Footwayltä

Osta Swedish Hasbeens kengät meiltä Footwayltä! Me takaamme nopean toimituksen ja markkinoiden joustavimman palautuksen. Meillä sekä toimitus että palautus ovat ilmaisia. Palautusoikeus on jopa 180 päivää! Tilaa mieleisesi kengät ja sovita kaikessa rauhassa. Vaihda tarvittaessa kokoa tai mallia. Maksa vasta, kun olet valinnut mieleisesi kengät. Valikoimamme kaikki kengät löytyvät heti varastosta, joten pystymme takaamaan nopean toimituksen. Eihän uusia ihania kenkiä voi odottaa kauan!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ann Nature
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

58 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK