Supra, Kengät

5 osumaa

Rullalautailijan Supra

Rullalautailijan Supra kengät

Supra-merkki on skeittimaailman tämänhetkinen hitti. Luovasti suunnitellut Supra kengät istuvat mukavasti jalassa ja ne ovat tyyliltään pettämätön valinta urbaaneille pukeutujille. Kengät kestävät kovaakin käyttöä ja ne ovat saaneet myös vaativien skeittaajien hyväksynnän. Supra tuotemerkin takana on erittäin taitava tiimi, joiden ansiosta brändi on noussut erittäin arvostetuksi ympäri maailman.

Supra kengät – underground brändi

Supran perusti Angel Cabada yhteistyössä kahden rullalautailijalegendan Chad Muskan ja Erik Ellingtonin kanssa vuonna 2006. Muskan mukaan kyseessä oli todellinen underground-idea, jonka jakoivat viisi intohimoista skeittaajaa. Kuusi vuotta myöhemmin ilmestyi 260-sivuinen kirja, jossa kuvailtiin brändin historiaa ja alkuaikoja, jolloin Supra oli toimintaansa aloitteleva tuotemerkki. Kirja toimii tuote-esitteenä ja samanaikaisesti esittelee yrityksen yhteistyökumppaneita ja suunnittelijoita, joiden joukossa on muun muassa supersuosittu räppäri Jay-Z. Vuodesta 2014 lähtien Supra kuuluu KR3W:n kokoelmaan.

Trendikkäitä ja katu-uskottavia malleja - Supra kengät

Skeittari-suunnittelija Jim Grecon "The Hammer" ja ”The Suprano” ovat Supran suosikkimerkkejä. Greco on kertonut halunneensa luoda yksinkertaisen, mutta samalla ainutlaatuisen kengän, joka erottuisi muiden yksinkertaisten kenkämallien joukosta. Tyylikäs, suorituskykyinen ja erittäin kevyt kenkä nousi välittömästi yleisön suosioon. Yrityksen kivijalkaliikkeitä löytyy viidestä maasta ympäri maailman, kuten esimerkiksi Pariisista, New York Citystä ja Tokiosta. Tyylikkäät, urbaanit ja kestävät Supra sneakerit ovat niin miesten kuin naistenkin suosikit, jotka voidaan yhdistää vaivattomasti eri asukokonaisuuksien kanssa. Rento kenkä tekee pukeutumisestasi tyylikkään ja trendikkään jättämättä kuitenkaan muuta asuasi varjoon. Supra tekee siististä asusta vielä tyylikkäämmän, mutta asenteella.

Säväytä näyttävillä Supra kengillä

Supran kenkämallisto sisältää kenkiä jokaiseen makuun, sillä valikoimasta löytyy tyylipuhtaita, hillittyjä malleja, mutta myös näyttäviä ja rohkeita luomuksia. Kenkien värivalikoima on raikas sisältäen runsaasti klassisia valkoisia ja mustia malleja, mutta rohkealle liikkujalle tarjoaa Supra turkoosiin vivahtavia malleja, sekä sinisiä, keltaisia ja harmaita kenkiä. Näillä väreillä erotut selkeästi joukosta, joten valitse oma suosikkivärisi. Valikoimasta löydät myös korkea – ja matalavartisia kenkiä, joten voit valita mallin, joka puhuttelee sinua eniten. Supra on käyttänyt kengissä laatumateriaaleja, kuten esimerkiksi nahkaa ja tekstiiliä, ja kenkien pohjat on valmistettu kestävästä kumista. Hanki itsellesi jo tänään Supran upeat kengät ja saat kätevästi uuden ilmeen asuusi.

Näyttävät Supra kengät hankit osoitteesta Footway.fi

Trendikkäitä Supra kenkiä on saatavana verkkokaupastamme tuhansien merkkien joukosta. Valitse oma suosikkimallisi, tee tilauksesi ja saat uudet kenkäsi nopeasti käyttöösi, parhaassa tapauksessa jo seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä! 180 päivän avokauppa, maksuton toimitus ja maksuttomat palautukset tekevät shoppailustasi helpon ja mukavan kokemuksen. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme tarvittaessa tuotevalinnoissa. Aina iloinen asiakaspalvelumme on meille sydämenasia ja pidämme asiakkaistamme aina hyvää huolta, jotta he voivat keskittyä tärkeimpään, eli mahtavien löytöjen tekemiseen!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

5 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK