Kengät Netistä

36 osumaa

Kuuluisan poptähden suunnittelemat L.A.M.B kengät

Oletko joskus ihaillut salaa Gwen Stefanin tyyliä? Jos kyllä, niin L.A.M.B kengät ovat tehty juuri sinulle! Gwen Stefani on suunnitellut naisellisen trendikkään, uskomattoman ainutlaatuisen kenkävalikoiman, josta olet voinut aiemmin vain uneksia. Nyt sinullakin on mahdollisuus pukeutua rokkaaviin kenkiin, joihin itse poptähtikin pukeutuisi ja L.A.M.B kenkien valikoimasta löydät toinen toistaan rohkeampia ja näyttävämpiä korkokenkiä!

L.A.M.B kengät Gwen Stefanilta

L.A.M.B lyhenteen merkitys on Love Angel Music Baby. Gwen Stefani on suunnitellut L.A.M.B kenkiä yli kymmenen vuoden ajan ja näiden upeiden kenkien suosio kasvaa jatkuvasti. Rokkaavan asenteen lisäksi Stefani suunnittelee kenkänsä ehdottoman naisellisiksi, trendikkäiksi ja uniikeiksi. Valitsetko sinä jalkaasi yksiväriset vai villillä kuosilla varustetut korkokengät vai ehkä kiilakorkoisen mallin? Vaihtoehtoja löytyy ja päätös on yksinomaan sinun!

L.A.M.B kengät ovat mekkojen ja farkkujen sulostuttajat

L.A.M.B kengät sopivat hyvin yhteen niin juhlavien, naisellisesti hulmuavien mekkojen kuin tyylikkäiden farkkujenkin kanssa. L.A.M.B on kenkä, jota on saatavilla useissa tyylikkäissä malleissa ja toinen toistaan herkullisemmissa väreissä. Ovatko sinun valintasi esimerkiksi L.A.M.B bootsit tai ehkä L.A.M.B sneakerit? Nahasta sekä mokkanahasta valmistetut kengät suositellaan käsiteltävän, harjattavan ja voideltavan niille sopivin kenkienhoitotuottein mahdollisimman pitkän elinkaaren ja tyylikkyyden säilyttämiseksi.

L.A.M.B kengät verkossa Footwayllä

Haluatko pukeutua kuten oikea poptähti? Ole sinäkin oman elämäsi Gwen Stefani ja hanki itsellesi nyt hurmaavan rokkaavat, ehdottoman naiselliset L.A.M.B kengät Footwayltä. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Fabulous
FEW LEFT
Rodeo Boot Black
FEW LEFT
Delano
FEW LEFT
Knightdale Black
FEW LEFT
Dribble Pop pink
FEW LEFT
Phenny-0355
FEW LEFT
Mason
FEW LEFT
FEW LEFT
Slymz Suede Mns
FEW LEFT
Slymz Suede Mns
FEW LEFT
Quarters Mns
FEW LEFT
Quarters Mns
FEW LEFT
Slymz Mns
FEW LEFT
Hoku
SALE
Dove
SALE
Havana
SALE
Hide
SALE
Iva
SALE
Dotty
SALE
Sivu 1 / 1

36 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK