Supertrash, Kengät

12 osumaa

Supertrash kengät sopivat moneen tilaisuuteen

Supertrash kengät ovat tyylikäs valinta moneen eri tilaisuuteen. Merkki valmistaa kävelykenkiä, jotka sopivat niin edustukseen kuin vapaa-aikaankin. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu laaja tarjonta malleja sandaaleista saappaisiin.

Huippumuotia catwalkilta kaduille

Hollantilaisen muotisuunnittelijan perustama Supertrash pyrkii luomaan upeita kenkiä, jotka saavat inspiraationsa huippumuodista mutta soveltuvat monenlaiseen käyttöön ja myös hieman matalampaan budjettiin. Merkki perustettiin muodin mekassa Los Angelesissa, missä sen pääsuunnittelija myös asuu. Kengistä löytyy uniikkeja ja oivaltavia yksityiskohtia, jotka kääntävät katseita kadulla. Niiden muotoilussa on ajateltu tyyliä sekä mukavuutta. Supertrash kengät istuvatkin jalkaan hyvin ulkonäöstä tinkimättä. Valmistaja on luonut monipuolisen kenkävalikoiman, johon kuuluu esimerkiksi sandaaleja, korkokenkiä, saappaita ja kävelykenkiä. Sen jalkineet ovatkin nousseet monien suosikeiksi merkin käytännöllisyyden, näyttävyyden ja valikoiman ansiosta. Monet kengistä sopivat mainiosti myös Suomen oloihin ja tuovat käyttäjälleen huomiota yksilöllisyytensä ansiosta. Ne tuovat tuulahduksen Los Angelesin sykettä myös Suomen kaduille.

Supertrash kengät sopivat moneen käyttöön

Supertrash valmistaa useita eri kenkämalleja, joten merkistä pitävä voi löytää heidän valikoimastaan kengät jokaiseen menoon ja tarpeeseen. Supertrashin mallistosta löytyvät niin tyylikkäät sandaalit kuin tukevat saappaatkin. Supertrash saappaat sopivat myös suomalaiseen makuun. Niitä löytyy sekä korollisina että korottomina malleina, joista on saatavilla niin pelkistettyjä kuin rohkeampiakin versioita. Yksityiskohdista pitävä voi valita mallin, johon on ommeltu muodikkaita ja oivaltavia detaljeja. Saappaat ovat trendikäs valinta moniin asukokonaisuuksiin. Kevätkeleillä voit myös sujauttaa jalkaasi Supertrash kumisaappaat. Ne pitävät jalkasi kuivina loskaisella kelillä tyylistä tinkimättä. Saappaat sopivat niin kaupunkiin kuin mökkireissullekin - miksi trendikkyydestä pitäisi luopua metsän keskelläkään? Saappaiden muotoilu takaa käyttömukavuuden ja kevyen askeleen. Ne on helppo puhdistaa, ja ne sopivat hyvin aktiiviselle, muodikkaalle käyttäjälle.

Laadukkaita materiaaleja ja muodikkaita ratkaisuja

Supertrash kengät valmistetaan laadukkaista materiaaleista, jotta niiden käyttömukavuus ja kestävyys olisivat parhaat mahdolliset. Materiaaleihin kuuluu muun muassa aitoa nahkaa, joka kestää hyvin käyttöä ja tarjoaa suojaa monenlaisella säällä. Mokka on yksi kenkien suosituimmista materiaaleista; se suojaa kosteudelta jopa paremmin kuin nahka ja tekee kengän pinnasta tyylikkään sekä laadukkaan näköisen. Mokka ja nahka ovat hyviä materiaaleja moniin kenkämalleihin, kuten sandaaleihin, kävelykenkiin ja avokkaisiin. Nahka on myös helppo puhdistaa ja huoltaa. Kumipohja takaa hyvän pidon ja keston kaikenlaiseen arkikäyttöön; synteettinen pohja puolestaan on kevyt ja käytännöllinen esimerkiksi sandaaleissa. Monissa kengissä käytetään materiaaleina myös erilaisia tekstiilejä, jotka hengittävät hyvin. Tekstiilistä valmistettu kenkä on kevyt, ja sen puhdistaminen on vaivatonta.

Supertrash kengät netistä Footwayltä

Osta Supertrash kengät kätevästi netin kautta! Footway tarjoaa asiakkailleen monipuoliset palvelut: kun olet löytänyt suosikkikenkäsi tarjonnasta, tilaaminen onnistuu käden käänteessä ja toimitus on nopea. Sekä palautukset että toimitukset ovat ilmaisia Footwayllä. Tuotteista pääsee nauttimaan parhaimmillaan parin päivän sisällä. Kengillä on kätevä 180 päivän palautusoikeus. Kysymyksissä ja ongelmissa auttaa ystävällinen asiakaspalvelumme. Tutustu Supertrashin monipuoliseen kenkävalikoimaan sivuillamme ja löydä omat suosikkisi sen joukosta.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Phenny-0355
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fabulous
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

12 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK