Superdry, Kengät

15 osumaa

Japanin ja USA:n inspiroimat Superdry kengät

Superdry kengät saavat inspiraationsa sekä Japanista että USA:sta. Superdry kenkien valikoimassa yhdistyvät sekä perinteinen street-henkisyys että aivan omaa luokkaansa oleva urbaani tuntemus. Kun nämä periaatteet kohtaavat, lopputuloksena on ennennäkemätön muotoilu, johon ei voi olla ihastumatta. Superdry-mallistoon kuuluu useita malleja mukavista tennareista näyttäviin bootseihin – ja kaikkea siltä väliltä, sekä miehille että naisille!

Superdry kengissä yhdistyvät graafisuus ja vintage

Superdry kengät syntyivät loistavasta ideasta yhdistää upea japanilainen graafisuus ihanaan amerikkalaiseen vintageen. Idea syntyi tuotemerkin perustajien Tokion matkan jälkeen vuonna 2003. Lopputuloksena oli ennennäkemättömän urbaani, street-henkinen tyyli. Näiden kahden kenkämaailman tunnusmerkkien yhdistäminen todella kannatti. Superdry on nimittäin tänä päivänä erittäin suosittu tuotemerkki ympäri maailman ja tunnettu kenkiensä lisäksi myös vaatemuodistaan.

Superdry kengät jokaiselle uniikkia muotia rakastavalle

Superdry kenkien valikoimasta löytyy useita kiehtovia malleja ja trendikkäitä värejä moneen makuun. Superdry valmistaa kenkiä jokaiselle modernia, uniikkia muotia rakastavalle, malleja löytyy niin naisille kuin miehillekin. Superdry kengät ovat helposti yhdistettävissä kaikkiin arkisiin asuihisi ja osa malleista sopivat hyvin myös juhlavampaankin pukeutumiseen. Mikä näistä upean urbaaneista malleista sopii juuri sinun tyyliisi parhaiten? Kiinnittävätkö esimerkiksi upeat Superdry bootsit sinun huomiosi?

Superdry kengät verkossa Footwayllä

Laadukkuus, trendikkyys sekä urbaani tyyli takaavat, että Superdry kenkäsi pysyvät ehdottomina vapaa-ajan kestosuosikkeinasi vuodesta toiseen! Valitse Footwayn valikoimasta Superdry kengät ja tilaa ne mukavasti kotoasi käsin. Mikä parasta, vältyt myös etsiskelyltä ruuhkaisissa kaupoissa! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

15 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK