Kengät Netistä

89 osumaa

Ulle kengät - mukavuutta kotiin ja töihin

Jos olet etsinyt mukavia kotitossuja tai työkenkiä, Ulle kengät ovat hyvä vaihtoehto. Merkki panostaa vahvasti käyttämiensä materiaalien laatuun sekä käyttömukavuuteen. Näissä tohveleissa jalkasi pysyvät taatusti lämpiminä!

Ruotsalaista laatua ja tyyliä

Ulle kengät ovat ruotsalaisen tyylin ja käyttömukavuuden todellinen taidonnäyte. Ulle on alusta alkaen keskittynyt lyömättömän mukavuuden luomiseen koti- ja työjalkineissa. Kenkissä onkin skandinaavista modernia, pelkistettyä ja rentoa tyyliä, jossa vähemmän on enemmän. Pohjoismaisen, yksinkertaisen tyylin arvostaminen on noussut viime vuosina ihan uusiin mittasuhteisiin. Vielä 10 vuotta sitten Suomessa Ulle villakenkiä olisivat ostaneet vain uuninpankkopojat ja -tytöt, mutta tänä päivänä kohderyhmään kuuluvat myös muoti- ja laatutietoiset nuoret ja aikuiset. Ulle villakenkä kotikäyttöön on mitä ihanin lahja kenelle tahansa perheen jäsenelle. Ulle on onnistunut alusta asti pitäytymään valitsemassaan tyylisuunnassa, vaikka markkinat ovatkin oppineet ymmärtämään tätä tyylilajia vasta ihan viime vuosien aikana. Ulle villakengät ovatkin nyt ajankohtaisempia kuin koskaan.

Ulle kengät - tohveleiden kuningas

Ulle kengistä tunnetuimpia ovat sisälle kotikäyttöön suunnitellut tohvelit. Villasta valmistettu kotikenkä on lyömätön verrattuna muihin kotikenkiin. Villasta valmistettu tohveli onkin aina lämmin, muttei koskaan liian kuuma. Villatohvelia kun kerran jalkaansa koittaa, sitä ei halua riisua pois edes ulos lähtiessään. Näistä tohveleista perinteinen Ulle Original -malli onkin varma valinta kenelle tahansa, joka arvostaa lämpimiä jalkoja ja pehmeitä kotikenkiä. Original kengät ovat saatavilla useissa eri väreissä - valitse omasi! Piristystä kotiasuun saa valitsemalla jalkaan värikkäät ja positiiviset villatohvelit. Erittäin tarkalle muotisilmälle sopii paremmin Ulle Mohair jalkine, joka on tyylikkyydessään Ulle kenkien ehdotonta aatelia. Ullen Mohair jalkineen voikin kuvitella helposti kenen tahansa muotiniekan kotijalkineeksi!

Villan erikoisominaisuudet ja hoito-ohjeet

Ulle kengät valmistetaan kokonaan puhtaasta villasta. Villa on materiaalina ihan omaa luokkaansa käyttömukavuutensa takia, sillä se kykenee pitämään jalat lämpimänä jopa erittäin kylmällä kelillä. Moni ei välttämättä osaa arvostaa villaa - sen suotuisat erikoisominaisuudet eivät ole laajalti tunnetuja. Villa on kuitenkin siitä poikkeuksellinen materiaali, että se kykenee pitämään jalat lämpimänä kylmällä ja viileänä kuumalla. Villan erikoisominaisuus on siis ympäristön lämpöön mukautuminen. Koko villainen sisävuori on siis mitä mukavin sisäkenkä niin koti- kuin työkäyttöönkin. Villakengän hoitaminen on hieman hankalaa, sillä villa ei kestä vettä ollenkaan. Näin ollen villakenkää ei tulisi kastella. Villakengän ulkopuolen voi kuitenkin puhdistaa esimerkiksi harjalla. Villakenkää ei myöskään tulisi käyttää ulkokäytössä kovaa paukkupakkasta ja puhdasta lumihankea lukuun ottamatta.

Ulle kengät netistä Footwayltä

Osta Ulle kengät netistä Footwayltä. Toimitamme tilauksesi aina nopeasti ja ilmaiseksi. Mikäli kengät eivät ole juuri sellaiset, kuin toivoit, voit myös palauttaa ne ilmaiseksi. Tarjoamamme 180 päivän palautusoikeus takaa, että vältät shoppauksen jälkeisen morkkiksen. Kyllä, luit aivan oikein, eikä kyseessä ole painovirhepaholainen: me tosiaan annamme sinulle runsaasti lisäaikaa päättää, kuinka paljon uusia kenkiäsi rakastat, jos vain palautat ne käyttämättöminä. Tervetuloa kannattaville ostoksille verkkokauppamme: jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä avuliaaseen asiakaspalveluumme!

201
ALE
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mitchum
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hyde Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Yara Snake
MUUTAMA JÄLJELLÄ
205
MUUTAMA JÄLJELLÄ
202 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Desert
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Frida Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
641022-07
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wedge Sandal
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Platau
MUUTAMA JÄLJELLÄ
898463-03
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

89 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK