Steve Madden, Kengät

108 osumaa

Steve Madden -kengät ihastuttavat

Steve Madden -kengistä huokuu laatu ja tyylikkyys. Ne ovat kengät, joissa nainen tuntee olonsa naiselliseksi, koska näissä jalkineissa on korkoa ja kimalletta. Ei ole ihme, että Steve Madden kengät ovat saavuttaneet suuren suosion.

Pienestä merkistä maailmanlaajuiseen suosioon

Steve Madden tuotemerkki perustettiin 1990-luvun alussa. Alkuaikoina kenkiä myytiin rekan takaosasta pienille käyttäjämäärille, mutta vähitellen Steve Madden kengät alkoivat saavuttaa myös suuremman yleisön suosiota. Tänä päivänä Steve Madden onkin yksi maailman suurimmista kenkäbrändeistä. Sen suurimmat markkinat ovat Yhdysvalloissa, mutta viime vuosien aikana Steve Madden on saavuttanut kasvavaa menestystä myös Euroopassa. Steve Maddenin kenkien tavaramerkkeinä ovat naisellisuus, koristeellisuus ja ennen kaikkea korkea laatu, eli Steve Madden on aina pitänyt huolta siitä, että sen valmistamat kengät kestävät ajan patinaa ja kovaa käyttöä. Tämä on tärkeä seikka nykyisin, kun suuri osa maailmassa valmistettavista kengistä ei juurikaan kulutusta kestä. Ja mitä tyyliin tulee: voidaan sanoa, että nämä kengät suorastaan imevät itseensä ihailevia katseita ympäristöstään.

Steve Madden kengät joka lähtöön

Steve Madden on yksi tämän hetken suurimmista kenkämerkeistä paljolti sen ansiosta, että sillä on laaja tuotevalikoima. Vaikka merkki tunnetaankiin paljolti koroistaan ja naisellisuudestaan, on sen tuoteperheessä paljon muutakin tarjolla. Steve Maddenin valikoimasta löytyy muun muassa tasapohjaisia ja matalakorkoisia kenkiä - jalkineita on siis saatavana työhön, juhlaan kuin vapaa-aikaan. Steve Maddenin kenkiä on saatavana myös jokaiselle vuodenajalle, esimerkiksi sen valmistamat bootsit sopivat hyvin Suomenkin syksyiseen ilmastoon. Pääasiassa Steve Madden tunnetaan kuitenkin tyylikkäistä korkokengistään, joita on saatavanamonenvärisinä ja -mallisina. Oletko jo tutustunut esimerkiksi kenkiin Steve Maden Studlyy tai Steve Madden Awwesome? Ne ovat tyyliltään kaksi täysin vastakkaista kenkää, joita kuitenkin yhdistää näyttävyys ja naisellinen ilme.

Materiaalit tilanteen mukaan

Steve Madden valmistaa kenkiä monista eri materiaaleista, jolloin jokainen voi löytää mallistosta kulloinkin vallitsevaan tilanteeseen sopivan kenkäparin. Monet korkokengät on valmistettu synteettisestä materiaalista, kun taas matalakantaisissa kengissä on yleensä käytetty tekstiilejä. Lähtökohtana on aina, että niin synteettinen materiaali kuin tekstiilit ovat helppohoitoisia. Steve Maddenin valikoimassa on myös nahkakenkiä, joita kannattaa hoitaa erityisesti nahalle tarkoitetulla vahalla tai voiteella. Muita kengänhuoltoon liittyviä seikkoja on muun muassa se, että jalkineita kannattaa säilyttää aina joko kenkähyllyssä tai niiden omassa laatikossa - tällöin ne kestävät kauniina pitkiäkin aikoja. Kenkien sisään voi asettaa myös lestin, joka edesauttaa kenkien muodon säilymisessä. Steve Madden kengät on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, joten ne kestävät useita vuosia, kun niitä säilytetään oikeissa olosuhteissa.

Steve Madden kengät netistä Footwayltä

Footwayn nettikaupasta löydät kenkiä kaikenlaiseen käyttöön. Kattavassa valikoimassa on mukana lukuisia tunnettuja vanhoja suosikkeja, mutta esillä on myös uusia, "nousevia" tuotemerkkejä. Footwayltä tilaaminen on nopeaa sekä ilmaista, ja mikä parasta: tuotteilla on ruhtinaallinen, 180 päivän ilmainen palautusoikeus. Osta Steve Madden kengät Footwayn -nettikaupasta ja säästät selvää rahaa. Laadukkaisiin jalkineisiin satsaamalla arvostat jalkojasi, koska niiden avulla jaksat olla jalkojesi päällä pidempään mukavasti.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Slicee
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rachel Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Boldd-L
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Decaf Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Party-R
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Intrrude
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Adin
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Pammyy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Palmer White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jazie
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kimmie Blush
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

108 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK