Kengät Netistä

19 osumaa

Modernit, muodissa pitkään säilyvät Sperry Topsider kengät

Sperry Topsider kengät on muotoiltu periaatteella, joka on mielenkiintoisen houkutteleva. Tämän kenkämallin luomukset ovat nimittäin suunniteltu klassisiksi kenkämalleiksi sekoittaen tyyliin ajatonta modernismia, joka ei poistu muodista pitkään aikaan. Kaava on suorastaan valloittava! Mikäpä sen parempaa, kuin hankkia kestävät ja laadukkaat jalkineet, jotka pysyvät trendikkäinä pitkään! Tutustu Sperry Topsider kenkiin Footwayn valikoimassa.

Purjehduskenkien keksijän Sperry Topsider kengät

Sperry Topsider kengissä perinteinen purjehduskenkä sekoittuu moderniin muotiin. Sperry Topsider –tuotemerkin perustaja Paul Sperry kehitti purjehduskengän Yhdysvaltojen Uudessa-Englannissa vuonna 1935. Talvisena päivänä hän vei koiransa kävelylle ja hämmästyi, kuinka koira pysyi pystyssä jäisellä tiellä. Purjehdusta harrastava Paul sai idean kehittää kumista ja tennarista prototyypin maailman ensimmäisestä purjehduskengästä. Loppu onkin historiaa!

Sperry Topsider kengät nykypäivän trendikkäille naisille ja miehille

Sperry Topsider kengät yhdistävät purjehduskengän muotoilun nykypäivän trendeihin. Nämä ovat kengät, jotka sopivat mainiosti yhdistettäviksi kaikenlaisiin arkiasuihin, osa malleista myös juhlaviin asuihin. Laadukas Sperry Topsider –kenkävalikoima pitää sisällään nykypäivän moderneille naisille ja miehille suunnitellut mukavat tennarit, upeat purjehduskengät, rouheat bootsit ja naiselliset nilkkurit. Onko valintasi upeat Sperry Topsider bootsit vaiko mukavat Sperry Topsider sneakerit? Mikä malli pukisi parhaiten sinun tyyliäsi?

Sperry Topsider kengät verkossa Footwayllä

Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin saada luottaa pitkän linjan ammattitaitoon ja pukea jalkaansa mukavat sekä samaan aikaan modernit kengät? Liity tyylikkäisiin muodin tiennäyttäjiin ja hanki omat purjehduskenkien innoittamat Sperry Topsider kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Beat
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Larry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Larry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Norfolk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Norfolk
MUUTAMA JÄLJELLÄ
A/O 2-Eye
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Hsu 2 Fusion
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

19 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK